Zašto je MODILAC najbolja dohrana za bebe

Kada dobiju bebu mame se suočavaju sa velikim brojem nedoumica - kako pravilno brinuti o svom novorođenčetu i koja je najpogodnija hrana za bebe, jesu pitanja koja su na samom vrhu prioriteta. Na našem tržištu postoji veliki broj proizvođača dodataka za ishranu beba pa je mamama veoma teško da se odluče koja dohrana za bebe je najbolja.

Zašto je MODILAC najbolja dohrana	za bebe

Veoma je bitno pri odabiru obratiti pažnju na nekoliko važnih stvari, npr. hrana mora da zadovoljava sve nutritivne potrebe bebe, da ne sadrži u svom sastavu neki sastojak koji može biti štetan i da je adekvatno upakovana. Kada je u pitanju izbor dohrana za bebe, iskustva govore da roditelji svoje poverenje poklanjaju proverenim dobro poznatim brendovima, među kojima se posebno ističu Modilac, Humana i Bebilac.

 

Modilac dohrana za bebe

 

Kompanija Modilac,osnovana 1984. godine, bavi se proizvodnjom dohrana i raznim vrstama hrana za bebe sa žitaricama. Ovaj Francuski brend poznat je po usavršavanju mlečne formule sve u pokušaju da što je više približi sastavu majčinog mleka. Eksperti koji rade u okviru kompanije garantuju za kvalitet i sastav Modilac formule – ona koja je u prahu pravi se sto posto od mleka proizvedenog u Francuskoj.

 

Kad je u pitanju Modilac dohrana za bebe, iskustva mama pokazuju da su u velikoj meri zadovoljne ovim proizvodima i da će ukoliko ih pitate koja dohrana za bebe je najbolja reći kako bi se bez pogovora uvek opredelile za Modilac. Hrana za bebe ovog brenda ne sadrži u sebi palmino ulje, kao ni gluten. U ponudi imaju instant mleka za bebe uzrasta do 6 meseci, do 12 meseci kao i za decu od 12+ meseci.


Dohrana za bebe do šestog meseca


Instant mleko koje se koristi od rođenja bebe do njenog navršenog šestog meseca nosi oznaku 1.

 

Modilac Doucea 1 je formula obogaćena esencijalnim mastima dobijenih iz omega tri masnih kiselina koje su jako bitne za pravilan razvoj bebe. Jedan od najvažnijih sastojaka Doucea formule je i laktoferin koji se dobija iz surutke, a u velikoj meri je prisutan i u majčinom mleku. Ovaj protein poboljšava sastav crevne mikroflore i zaustavlja dijareju, pa je preporučljivo koristiti je ako beba ima stomačnih problema.


Modilac Precision 1 formula kao i Doucea sadrži esencijalne masne kiseline koje doprinose normalnom funkcionisanju mozga i dobrom vidu. Pored toga Precision formula odlična je za poboljšanje imuniteta kod beba jer je obogaćena vitaminima A, C i D. Poznato je da su ovi vitamini vrlo važni za pravilno funkcionisanje i ojačavanje imunog sistema.


Modilac Expert Prema je posebna linija napravljena specijalno za prevremeno rođene bebe. One koje su rođene pre vremena su specifične, jer kod njih još uvek nije dovoljno razvijen sistem organa za varenje, pa je neophodno biti izuzetno pažljiv pri odabiru dohrane. Sadržaj Expert Prema instant formule razvijan je po strogim kriterijumima i u skladu sa potrebama prevremeno rođenih beba. Ima visoku koncentraciju proteina i esencijalnih materija da bi se osigurao dobar razvoj odojčeta male težine.


Modilac Expert LF je još jedan proizvod iz posebne expert linije a prilagođen je bebama koje su alergične na laktozu, a preporučuje se i kod akutne dijareje i gastroenteritisa. Pored beba mogu je koristiti i deca.

 

majka-hrani-bebu-mlekom


Dohrana za bebe od 6. do 12. meseca


Mlečna hrana za bebe koja se koristi od šestog meseca do bebinih navršenih 12 meseci nosi oznaku 2. Sastav Modilac Doucea 2 i Modilac Precision 2 je isti kao i kod formule 1 samo je prilagođena uzrastu bebe. Mališani u periodu posle šetog meseca počinju sa uvođenjem čvrste hrane u ishranu pa je potrebno prema tome uskladiti i formulu.


Dohrana za bebe 12+ meseci


Linija za bebe starije od dvanaest meseci nosi naziv growing up i može se naći u nekoliko varijanti i ukusa. Najnovija inovacija brenda Modilac je hrana za bebe sto posto na biljnoj bazi Modilac veggie koja zadovoljava sve nutritivne potrebe bebe. Razvijena je u saradnji sa pedijatrima.


Verujemo da smo uspeli da razrešimo dilemu i damo odgovor na pitanje koja dohrana za bebe je najbolja, ali ukoliko imate dodatnih pitanja i nedoumica možete nam pisati na našu email adresu: info@eapoteka.rs i mi ćemo vam vrlo rado pomoći. Ceo asortiman brenda Modilac proizvoda pogledajte na našem sajtu.