Ništa nije važnije za našu kožu od pouzdane zaštite od sunca jer nije ništa dragocenije od naše zdrave kože. Onoliko koliko je potrebno, što je manje moguće. To je princip koji ima Ladival®. Ladival ® je jednostavno čist potpuno svesno i dosledno se odriče od nepotrebnih sastojaka i time postavlja novi standard u zaštiti od sunca. Isključivo najbolje za dobro zaštićenu kožu.
Ništa nije kao zaštita i nega: Ladival® pruža vrhunski kvalitet za optimalnu zaštitu od sunca, naročito putem jedinstvene trostruke ćelijske zaštite od UVB, UVA i infracrvenih A zraka. Proizvodi za zaštitu od sunca od Ladivala® optimalno i trajno štite kožu od štetnih uticaja sunca i pri tome su savršeno kompatibilni za svaki tip kože. Ladival® ne sadrži nepotrebne dodatne materije koje iritiraju kožu kao što su npr. mirisi, boje ili konzervansi, a ne sadrži ni mineralna ulja, silikonskoa ulja, PEG emulgatore niti parabene.*
Osim toga, Ladival® zaštita od sunca se lako nanosi, brzo upija i pouzdano štiti nakon nanošenja. Zaštita od sunca od Ladivala® postoji sa mnogim raznim faktorima zaštite u obliku mleka, spreja i kreme za lice. Dobri razlozi da Vašoj koži obezbedite najkvalitetniju zaštitu od sunca – bez obzira na to, da li je Vaša koža suva, osetljiva ili veoma osetljiva.


* u skladu sa uredbom (EZ) br. 1223/2009