Predstavljamo vam brend Bioderma

Francuska kozmetička kuća Bioderma posluje veoma uspešno u svetu već četrdeset godina. Prepoznatljivi su po kvalitetu i velikom izboru proizvoda namenjenih za negu kože. U okviru Bioderma ponude možete pronaći proizvode prilagođene svim starosnim dobima kao i proizvode za sve tipove kože. U njihovom asortimanu postoje preparati posebno prilagođeni za negu lica, ruku i tela.

Predstavljamo vam brend Bioderma

Filozofija kompanije je takva da na prvo mesto stavlja duboko poštovanje kože kao i bezbednost svakog pojedinačnog preparata koji se proizvede. Tim medicinskih stručnjaka vodi računa da su svi proizvodi prošli testiranja efikasnosti i bezbednosti.


Proizvodi za lice Bioderma


Proizvode za lice brenda Bioderma delimo u tri osnovne kategorije. Prva kategorija su proizvodi za čišćenje lica. U njih se ubrajaju gelovi i pilinzi kao i bioderma micelarna voda. Drugoj kategoriji pripadaju preparati za negu, a tu se svrstava veliki izbor bioderma krema za lice. Dok u trećoj grupi možete naći preparate za zaštitu kože od spoljašnjih uticaja sa ili bez zaštitnog faktora.


U saradnji sa dermatolozima kompanija Bioderma razvila je i posebne linije prilagođene za negu kože beba, tinejdžera, osoba sa izuzetno osetljivom kožom i za negu kože sa hiperpigmentacijom.

 

Bioderma Sebium


Sebium linija proizvoda namenjena je za čišćenje, negu i zaštitu lica tinejdžera
. Od strane dermatologa preporučuje se za upotrebu kod masne kože sklone aknama karakteristične za period adolescencije. Sebium kolekciju čine bioderma sebium gel i sebium bioderma micelarna voda za čišćenje lica, hranljiva i hidrantna sebium bioderma krema za lice, bioderma sebium za sužavanje pora i aktivni bioderma sebium gel za umirivanje.

 

bioderma-atoderm


Sebium krema za sužavanje pora sprečava njihovo zapušavanje i proširivanje. Reguliše kvalitet sebuma koji je najodgovorniji za pojačano stvaranje masne kože i akni. Popravlja teksturu kože i umanjuje stvaranje mrlja. Krema je tonirana tako se njenim korišćenjem poboljšava i estetski izgled kože lica.


Bioderma sebium gel odličan je za dubinsko čišćenje pora. Koristi se za umivanje, a pošto je blag za kožu nesmetano se može upotrebljavati i više puta u toku dana u zavisnosti od potrebe. Redovnom upotrebom smanjiće se lučenje sebuma što će takođe dovesti do smanjenja zamašćenosti kože lica.


Bioderma Cicabio


Bioderma Cicabio je linija proizvoda namenjena za negu oštećene kože lice i tela. Primarni zadatak im je da umanje otok, ublaže iritaciju i regenerišu oštećena mesta na koži. Važno je da naglasimo da se pre upotrebe masti ili kreme deo kože koji se tretira prvo očisti i osuši pa tek onda nanese krema. Cicabio proizvode može koristiti cela porodica bez obzira na godine starosti.


Bioderma cicabio Arnika + kreirana je za efikasno uklanjanje podliva i karakteristične tamno plave modrice na koži. Antalgicin je sastojak zadužen da umanji svrab i ublaži bola, a cink za prevenciju razmnožavanja bakterija. Izuzetno je pogodan za korišćenje kod estetskih operacija u postoperativnom periodu. Kremu je najbolje nanositi na suvu kožu jednom do dva puta u toku dana sve dok se koža potpuno ne regeneriše.


Bioderma Sensibio


Biodermina sensibio kolekcija
predviđena je za osobe sa osetljivom i crvenilu sklonom kožom. Proizvodi koji čine ovu liniju preporučeni su od strane dermatologa kao izuzetni za osobe sa problematičnom kožom.


Bioderma micelarna voda koja je najtraženija na našem tržištu je sensibio H2O micelarna voda. Njena inovativna formula je izuzetno blaga za kožu, a u isto vreme veoma efikasna u čišćenju lica kao i u skidanju šminke. Ne isušuje kožu jer je ph neutralna što je veoma bitno za zdrav izgled vaše kože. Važno je da naglasimo da H2O bioderma micelarna voda sprečava prodiranje u pore nečistoća i čestica zagađenja iz vazduha kojima smo često i svakodnevno izloženi.


Sensibio AR bioderma krema za lice pokazala se veoma dobro u otklanjanju iritacije i crvenila na licu. Jedinstveni ROSEACTIV patent biološki deluje na ćelije koje uzrokuju nastanak crvenila i sprečava njegov ponovni nastanak. Hidrira i hrani osetljivu kožu, pa zbog svih tih osobina odlična je podloga za šminku.


Na našem sajtu pogledajte veliki izbor Bioderma proizvoda i odaberite onaj koji najviše odgovara vašoj koži. Ukoliko imate nekih pitanja ili nedoumica pišite nam na email adresu: info@eapoteka.rs, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.