Predstavljamo vam brend Livsane

Ekskluzivni brend Livsane, čiji se proizvodi mogu naći u bolje snabdevenim apotekama, zadobija sve veću pažnju ljudi, zahvaljujući visokom kvalitetu svojih preparata. Obuhvata inovativne proizvode namenjene za celu porodicu, koji se mogu koristiti dok ste kod kuće ili u pokretu.

Predstavljamo vam brend Livsane

Ekskluzivni brend Livsane, čiji se proizvodi mogu naći u bolje snabdevenim apotekama, zadobija sve veću pažnju ljudi, zahvaljujući visokom kvalitetu svojih preparata. Obuhvata inovativne proizvode namenjene za celu porodicu, koji se mogu koristiti dok ste kod kuće ili u pokretu.


U pitanju je višedecenijski brend, koji je uspeo da izgradi svoj autoritet i postane visoko cenjen i prepoznatljiv na tržištu konkurencije. Atraktivan dizajn, pristupačne cene i jasna poruka, epiteti su koji se vezuju za Livsane.


Ponuda ovog brenda je veoma bogata i čine je kategorije proizvoda poput: medicinskih sredstava, dijetetskih dodataka, hrane za određene medicinske namene i proizvodi za opštu upotrebu. Ovakvom paletom preparata, Livsane zadovoljava potrebe kupaca svih uzrasta od novorođenčadi do zrelih osoba u pravilnoj nezi i održavanju zdravlja.

 

Livsane – Brend kome se može verovati


Svi livsane proizvodi, među koje se ubrajaju probiotik za decu, labelo za usne, krema za lice, bombone za žvakanje, šumeće tablete i mnogi drugi, ispunjavaju najviše zahteve kvaliteta i bezbednosti. Pomno se prati celokupni proizvodni proces ovog brenda od razvoja do isporuke i redovno se vrše provere preparata.


U pitanju je moderan apotekarski brend, čiji proizvodi pomažu Vama i vašoj porodici da ostanete zdravi i brinete o nezi svog tela. Livsane proizvodi su za svakodnevnu upotrebu i mogu se nabaviti u slobodnoj prodaji, bez recepta.


U bogatoj ponudi naše online apoteke naći ćete Livsane Beta Karoten, koji doprinosi održavanju normalnog funkcionisanja imunog sistema, kože i noktiju, fertiliteta, rasta i razvoja. Pomaže koži u oporavku od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima, koji su posledica štetnog delovanja UV zračenja.


Inače, beta karoten je narandžasti pigment iz grupe karotenoida i prirodni antioksidans, koji štiti ćelije od oksidativnog stresa. Za više informacija o pomenutom preparatu, posetite sajt eapoteka.rs

 

livsane brend proizvodi

 

Livsane probiotici – Rešenje za stomačne tegobe

 

Održati normalno funkcionisanje crevne flore jeste svakodnevni izazov sa kojim se naš organizam susreće. Razne situacije, od preseljenja i uzimanja antibiotika, do intolerancije na laktozu, atopijskog dermatitisa i mnogih drugih stanja, znak su za korišćenje probiotika.

 

Livsane vam pruža više vrsta probiotičkih proizvoda, koji su prilagođeni vašem uzrastu i potrebama. Ovaj brend u svojoj ponudi ima probiotik za decu, ali i za odrasle. Otarasite sebe ili svog mališana stomačnih tegoba, odabirom kvalitetnog probiotika Livsane.


U našoj ponudi naći ćete LIVSANE Probiotik Lactoactive Kids, koji sadrži 20 tableta za žvakanje sa aromom jagode. Proizvod pomaže u formiranju normalnog funkcionisanja crevne flore kod dece sa dijarejom, a služi i kao pomoć pri ublažavanju simptoma crvenila i svraba. Preporučuje se i vegetarijancima, a naročito deci koja ne preferiraju konzumiranje tableta ili kapsula.

 

Livsane proizvodi – Za negu i zdravlje cele porodice

 

Pored pomenutih probiotika, Livsane raspolaže šumećim tabletama različitih ukusa, pogodne za primenu kod odraslih i dece, koja imaju problem sa konzumiranjem tableta ili kapsula. Usled žurbe i zanemarivanja pravilne ishrane, telu ponestaje dovoljno vitamina i minerala za normalno funkcionisanje, a čiji nedostatak se može nadomestiti uzimanjem vitaminskih dodataka Livsane.


Ovaj brend nudi i brojne druge proizvode, atraktivnog dizajna, koji se mogu naći u određenim apotekama, po pristupačnim cenama. Među njima se nalaze higijenski proizvodi (makazice, turpije, pincete, vate, tupferi), proizvodi za negu i zdravlje zuba (četkice, paste, konci za zube), kao i preparati za negu majki i beba od perioda rođenja do predškolskog uzrasta.


Na sajtu eapoteka.rs ćete naći širok izbor proizvoda ovog brenda uključujući probiotik za decu, kremu za lice, balzam za usne, mast, ulje, antibakterijski gel za ruke, čaj i mnoge druge proizvode za negu tela ili ublažavanje raznih zdravstvenih tegoba.


Na raspolaganju smo vam za sva dodatna pitanja ili savete u vezi odabira adekvatnog proizvoda. Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate na mejl: info@eapoteka.rs.