Tečni kolagen – šta je i koje su njegove prednosti?

Kako da za kratko vreme dobijemo sjajnu kosu, jake kosti, blistav ten bez bora i jake i zdrave nokte? Lako! Uz pomoć tečnog kolagena, najjačeg proteina na svetu.

Tečni kolagen – šta je i koje su njegove prednosti?

Kolagen je snažan, vlaknasti protein koji mnogo utiče na naše zdravlje. Čak jednu trećinu proteina u ljudskom telu čini kolagen. Njega ima u kostima, mišićima, koži i tetivama i od njega zavisi naša lepota, svežina, jačina i mladolikost.


Na tržištu se nalazi pregršt proizvoda na bazi kolagena, u prahu, kapsulama, kremama, ali najdelotvornije je piti ga u tečnom stanju.
Prednosti konzumacije su brojne i ne postoje neželjena dejstva kada je u pitanju tecni kolagen. Cena proizvoda varira, poreklo i oblik takođe, ali benefiti su uvek tu.


Na našem sajtu eapoteka.rs nalazi se širok asortiman proizvoda na bazi kolagena, tako da ćete s lakoćom odabrati najbolji tecni kolagen za sebe.

 

Najbolji tečni kolagen - kako ga odabrati?


Važnost kolagena i njegovu jačinu može slikovito da nam dočara jedna tvrdnja stručnjaka koja glasi:
Rastegnuta vlakna kolagena mogu da nadmaše čvrstinu čelika!


Otud nema mesta za dilemu zašto je tečni kolagen nešto najbolje što možemo unositi kao dodatak ishrani, jer, želimo tu čeličnu čvrstinu na svojoj koži i u čitavom telu!


Pri odabiru, znajte da je najbolji tecni kolagen onaj koji se brzo rastvara u telu. Brza apsorpcija znači brži put do lepote i zdravog izgleda. Njega preporučuje svaki nutricionista, dermatolog i lekar jer nema neželjenih dejstava, poboljšava izgled i opšte zdravstveno stanje.


Osim ovoga, najbolji tecni kolagen je onaj koji ima dodatke u vidu vitamina i minerala koji nam daju zdravije zube i desni, jačaju nam kosti, poboljšavaju imunitet i doprinose normalnoj funkiciji naših zglobova i kostiju.


Kolagen u kombinaciji sa drugim vitaminima i mineralima pružiće najbolje rezultate u kratkom vremenskom roku.

 

devojka-pije-tecni-kolagen

 

Tečni kolagen – cena

 

Kad je u pitanju tecni kolagen, cena zavisi od mililitraže i pakovanja. Po nižim cenama mogu se naći tečni napici kolagena u manjim pakovanjima od po 60ml., poput Renewal Collagen Shot sa hijaluronom. Ukoliko, pak, imate cilj da duže vreme pružate svojoj koži i zglobovima vrhunsku dopunu ovog veličanstvenog proteina, možete odabrati veća pakovanja od čak 600ml, poput Orthomol Beauty hidrolizovanog kolagena.


Dakle, kad birate tecni kolagen, cena će uticati na dužinu konzumacije, nikako na efikasnost jer su svi podjednako blagotvorni za našu kožu, kosti, kosu i nokte. Znajte da je cena ovog lekovitog napitka pristupačna i neznatna u odnosu na benefite koje pruža.

Proizvod koji je naišao na pregršt sjajnih komentara i utisaka na našem sajtu jeste Collacare tecni kolagen. Po čemu je specifičan ovaj tečni kolagen?

 

Collacare tecni kolagen – blagodet koju nam donosi riblji svet

 

Najpopularniji kozmetički i proizvodi za jačanje imuniteta su ribljeg porekla jer su najprečišćeniji i najdelotvorniji. Baš takav je Collacare tecni kolagen koji se izdvaja po svojoj snazi i efikasnosti, i zato ćemo ga bolje upoznati.


Hidrolizovani Collacare tecni kolagen je ribljeg porekla i u sebi sadrži kombinaciju vitamina, minerala i kiselina koji značajno utiču na pravilno funckionisanje organizma.


Ovaj sjajni proizvod preporučujemo jer u sebi sadrži još i:
• Hijaluronsku kiselinu koja utiče na elastičnost kože i usporava starenje
• Vitamin C koji u kombinaciji sa kolagenom čini čuda za kosti, kožu, krvne sudove, zube i desni
• Vitamin D koji daje koži sjaj i mekoću
• Vitamin B2, niacin, biotin i bakar koji smanjuju bore, čine kožu savršenom i pospešuju normalnu funkciju nervnog sistema
• Cink koji daje snagu, jača nokte i kosu
• Bakar i kombinaciju drugih vitamina koji jačaju vezivno tkivo, poboljšavaju imunitet i doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti


Zbog izvrsne učinkovitosti pri regeneraciji, lekari u periodima rehabilitacije često preporučuju ovaj sjajni napitak. Dakle, bilo da ga birate za zdravlje ili za lepotu, znajte da ćete pospešiti oboje.


Celokupnu ponudu pogledajte na ovom linku.