Koja je najbolja prirodna kozmetika? Noviteti organske kozmetike stigli su i u Srbiju

Decenije istraživanja fiziologije kože rezultirale su kreiranjem nove linije proizvoda za celu porodicu - Mustela BioOrganic Essentials.

Koja je najbolja prirodna kozmetika? Noviteti organske kozmetike stigli su i u Srbiju

Mustela, lider u oblasti proizvoda za negu, stvorila je najbolju prirodnu kozmetika sa čak 50% sastojaka organskog porekla i dokazala da je moguć princip „manje je više“, tj. da samo nekoliko proizvoda bude dovoljno za kompletnu negu čitave porodice.

 

Predstavljamo vam najnoviju Mustela liniju proizvoda sa maslinovm uljem, aloe verom i avokadom koji će potpuno promeniti vašu percepciju nege. Evo i zašto.

 

Organska i prirodna kozmetika – ako volite svoju kožu

 

Nova Mustela kolekcija za negu kože bazirana je na prirodnim, efikasnim i potpuno bezbednim sastojcima. Nekoliko proizvoda iz BioOrganic Essentials linije zameniće pune police kozmetike koje ste imali do sada, jer je toliko nežna da je mogu koristiti i bebe, a opet dovoljno učinkovita za negu zrele kože odraslih.

 

Ako volite svoju kožu, volećete i Mustelu jer je:

 

  • Najbolja organska kozmetka - nova linija bazira se na sertifikovanim organskim formulama sa 50% organskih sastojaka. Ovo daleko prevazilazi kriterijume postavljene standardom Cosmos Organic sertifikata po kome kozmetika treba da sadrži 10% organskih sastojaka ako se ispira, i 20% ako se ne ispira već ostaje na koži.
  • Linija proizvoda sa prirodnom formulom - sadrži od 97% do 99% sastojaka prirodnog porekla, bez veštačkih boja, aroma i mirisa. Preparati u svom sastavu imaju prirodno, organsko, hladno ceđeno maslinovo ulje sa porodičnih plantaža juga Francuske, organsku aloe veru i ceo plod avokada. Ovo je esencijalni „totum“ princip fitoterapije koji podrazumeva upotreba biljaka ili voća u celini, čime se povećava dejstvo i efikasnost preparata.
  • Veganska kozmetika - nijedan proizvod ne sadrži sastojke životinjskog porekla i nije testiran na životinjama.
  • Kozmetika za celu porodicu - prvi put vi i vaša beba možete koristiti iste prozvode. Dugogodišnja saradnja istraživača sa roditeljima, babicama, predijatrima i farmaceutima bila je temelj za stvaranje linije proizvoda koji su toliko bezbedni da ih mogu koristiti bebe od samog rođenja, a istovremeno su efikasni za negu kože dece i odraslih.
  • Ekološka kozmetika – svi vi koji zajedno sa Mustelom delite zabrinutost za našu planetu znajte da su svi proizvodi specijalno dizajnirani da budu ekološki spolja i iznutra. Formule su biorazgradive, a ambalaža napravljena od šećerne trske održivog porekla, bez kartona i sekundarne ambalaže.

 

 

Proizvodi BioOrganic Essentials za celu porodicu

 

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo 5 proizvoda koji će više nego uspešno zameniti svu kozmetiku koju ste imali do sada:

 

Mustela® BIO ORGANIC hidratantna krema

 

Mustela hidratantna krema.

 

Kao i sve organske kreme za lice, ima laganu teksturu i savršena je za svakodnevnu negu i zaštitu kože. Izuzetno je efikasna u tretmanu suve i dehidrirane kože, kože sklone ekcemima, atopiji, iritacijama i crvenilu, a zahvaljujući organskom maslinovom ulju i aloe veri dubinski hidrira i revitalizuje tretirana područja.

 

Mustela® BIO ORGANIC univerzalni balzam 

 

Mustela univerzalni balzam.

 

Avokado krema za lice i melem za najsuvlje i najosetljivije delove kože u jednom proizvodu. Ovaj balzam, sa 100% prirodnih sastojaka i celim plodom avokada, doslovno je univerzalan jer regeneriše, hrani i štiti lice, usne, šake, ruke, stopala, pa čak i laktove. Efektivan, a toliko blag da ga bezbedno mogu koristiti i bebe, i to već već u prvim danima života.

 

Mustela® BIO ORGANIC krema za pelensku regiju

 

Mustela krema za pelenski regiju.

 

Vrlo efikasno sprečava pojavu osipa i ojeda moćnom sinergijom prirodnog maslinovog, suncokretovog ulja i aloe vere. Ima neutralan, prijatan miris, lako se nanosi i dugo zadržava u koži od jedne do druge primene. Odgovara svim tipovima kože, a posebno onoj osetljivoj tek rođenih beba.

 

Mustela® BIO ORGANIC micelarna voda

 

Mustela bio organic micelarna voda.

 

Ovo je najbolja micelarna voda za skidanje šminke na našem tržištu, jer nežno čisti kožu i uklanja nečistoće bez isušivanja. Ali nije samo to. Zbog potpunog prirodnog sastava, namenjena i bebama jer efikasno čisti lice i telo negujući i hidrirajući kožu, te sprečavajući pojavu pelenskog osipa i crvenila.

 

Mustela® BIO ORGANIC kupka

 

Mustela bio organic kupka.

 

Namenjena svim tipovima kože, čak i onoj osetljivoj sklonoj iritacijama. Nežna formula sa 97% prirodnih sastojaka, bezbedna je i za bebe i za odrasle jer nežno čisti kožu bez isušivanja. Ova kupka za telo i kosu je hipoalergena, dermatološki i pedijatrijski testirana.

 

Ako vam je na prvom mestu zdravlje vaše porodice i prednost uvek dajete kvalitetu, ako tražite preparate koji će biti efikasni a opet nežni prema vašoj koži, potražite nove Mustela BioOrganic Essentials proizvode u vašoj eApoteci.