Mustela Sun – savršena zaštita za kožu cele porodice

U letnjim mesecima pomno pratimo koji brend zaslužuje vašu pažnju i kome se rado vraćate sledeće sezone kad krenete na more. Mnogi brendovi opravdali su poverenje konzumenata kad je u pitanju vrhunska nega kože tokom leta. Kreme i losioni za suncanje, sprejevi i pene nude se kao idealna zaštita od UV zraka za vreme letnje sezone.

Mustela Sun – savršena zaštita za kožu cele porodice

Ovog puta vam predstavljamo čuveni brend Mustela koji godinama važi za odličnog saveznika roditelja pri nezi dece, ali i kao idealan odabir kada je letnja nega zrele kože u pitanju.

 

Šta nam je Mustela pripremila za ovo leto?

 

Ako se dvoumite koji je spf kreme za lice i telo najpodesniji za sigurnu zaštitu od sunca, odaberite neki od proizvoda iz ovosezonske linije Mustela Sun i oduševićete se. Ovaj popularni brend se zalaže da većina krema ima zaštitni faktor 50.


Zašto je važan SPF faktor?


Jer su dermatolozi dokazali da faktor 50 najbolje čuva našu kožu od UVA i UVB sunčevih zraka. Taj faktor je idealan kada je lice u pitanju jer je ono uvek izloženo suncu. Pored toga, spf 50 je idealan kada je zastita od sunca za decu u pitanju jer ne dozvoljava prodor štetnih zraka do dubljih slojeva kože.


Visok spf kreme za lice i telo garantuje vam sigurno leto i zdravu kožu.

Na našem sajtu eapoteka.rs možete pronaći odgovarajuć Mustela proizvod za sebe i svoju porodicu. U ponudi su praktični stikovi, kao što je Mustela Sun Stik, sjajni losioni za suncanje koji su pogodni za sve uzraste, ali i sprejevi koji se lako nanose, poput Mustela Sun spreja.

 

Zaštita od sunca za decu

 

Dok deca jure talase i prave dvorce u pesku, ni na kraj pameti im nije zaštita kože, ali zato je to roditeljima briga broj 1. Neretko se dešava da jurnu u vodu odmah po nanošenju kreme, pa se roditelji pitaju da li je dečja koža zaštićena kako treba ili je voda očas posla sprala kremu.


Kako bi roditelji bili bezbrižni, Mustela se potrudila da zastita od sunca za decu bude što praktičnija i efikasnija. Da ne biste brinuli hoće li se krema skinuti čim se mališani okvase, tu su losioni za suncanje otporni na vodu i pesak. Deca nemaju puno vremena na plaži i zato je sjajno što postoji zaštita koja je brzoupijajuća i vodootporna u isto vreme.

 

majka-stavlja-detetu-spf-losion

 

Zaštita za dečje lice

 

Pored osnovnih preporuka lekara da decu tokom leta ne izlažemo direktnoj sunčevoj svetlosti od 11-17 časova, treba se pridržavati saveta za nanošenje kreme tokom čitavog dana. Dečje lice je izuzetno osetljivo i zaštitni sloj kreme treba nanositi svakih dva sata, a po potrebi i više puta.


Idealan spf za lice dece nalazi se u Mustela Solaire kremi
koja je pogodna za osetljivu kožu beba i dece starijeg uzrasta. Ključni sastojak je avokado koji jača kožnu barijeru, čuva ćelijski potencijal kože i stvara zaštitni film koji ne dozvoljava prodor UV zraka u kožu.


Bez lepljivih tragova, bez osećaja masnoće, lagana i prilagođena deci, ova krema je savršen izbor.

 

Zaštita za celo telo

 

Za celo telo odaberite losione koji su prlilagođeni svim tipovima kože i svim uzrastima dece. Losioni su pogodni za bebe od prvog dana rođenja, a bezbedne su i za prevremeno rođene bebe.

Pored blage formule koja ne smeta nikome a pruža vrhunsku zaštitu, prednosti Mustela Solaire losiona su sledeće:


• stvaraju zaštitni sloj koji voda ne može da ispere
• pogodni su za lice i telo
• odlični su za dečju kožu sklonu atopijama i preosetljivu na sunce
• nemaju miris, ne ostavljaju tragove i imaju neverovatnu moć upijanja
• imaju najviši faktor zaštite koji dermatolozi preporučuju za decu
• poseduju UV filtere bez oksibenzona i oktinoksata u cilju očuvanja mora i okeana

Zaštićena priroda, zaštićena porodica.


Obezbedite svojoj porodici vrhunsku zaštitu i uživajte u sunčevim zracima, a na našem sajtu pogledajte još proizvoda koji će vam ovo leto učiniti bezbrižnim i sigurnim.