Fotografije mogu biti ilustrativnog karaktera.

Prijavite netačne informacije o proizvodu:

Eucerin SUN Oil Control za Zaštitu Masne Kože od Sunca SPF30 50 mL

0 od 5
Broj ocena: 0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
-40%
Opis proizvoda

Eucerin® SUN OIL CONTROL gel krema za zaštitu masne kože od sunca SPF 30 je preparat za zaštitu kože lica od sunca za svaki dan, formulisan za masnu i kožu sklonu aknama. Pouzdani preparat za zaštitu od sunca za lice za masnu i kožu sklonu aknama, sa efektom uklanjanja viška sjaja do 12h mat efekat.

 


Sebum regulatorna tehnologija za kontrolu produkcije sebuma sa L-karnitinom i matirajućim mikro-česticama čini kožu trenutno suvom na dodir i pruža dugotrajni efekat protiv sjaja koji traje do osam sati.

Eucerin Oil control za zaštitu masne kože od sunca SPF 30 ne sadrži parfeme i ima izuzetno laganu, nemasnu teksturu. Klinička i dermatološka ispitivanja pokazuju dobru podnošljivost na osetljivoj koži i na koži sklonoj aknama.

 

Proizvod je dostupan i sa većim SPF50+ faktorom.

 

 

 

Cena proizvoda:

1.079,40 RSD 1.799,00 RSD
+
-

Preostalo vreme akcije

Barcode:

4005800119538

Prethodno pogledano:

UV zračenje nije jedini uzrok oštećenja kože. Vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS) takođe može da generiše slobodne radikale, izazove fotostarenje (prevremeno starenje kože izazvano suncem) i da pogorša probleme sa hiperpigmentacijama kojima je koža sklona aknama posebno podložna. Eucerin® Gel-krem OIL CONTROL za zaštitu od sunca SPF 50+ i SPF 30 pružaju Naprednu spektralnu tehnologiju koja prevazilazi UV zaštitu, pružajući koži zaštitu i od negativnih efekata vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS). Ova formula takođe podržava sopstevni mehanizam obnavljanja DNK kože i sadrži i Eucerinovu dokazanu OIL CONTROL tehnologiju koja pomaže u kontroli produkcije sebuma čime se poboljšava stanje i izgled masne i kože sklone aknama.

 


Napredna spektralna tehnologija

Napredna spektralna tehnologija kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere¹ širokog sprektra za visoku UV zaštitu sa Likokalkonom A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS).
 

Zaštita DNK
Krema za zaštitu od sunca za masnu kožu takođe sadrži Gliciretinsku kiselinu koja stimuliše sopstveni mehanizam obnavljanja DNK kože.
 

Oil control tehnologija
Sebum regulatorna tehnologija za kontrolu produkcije sebuma sa L-karnitinom i matirajućim mikro-česticama čini kožu trenutno suvom na dodir i pruža dugotrajni efekat protiv sjaja koji traje do osam sati.

1 - Ispunjava visoke standarde za UVA i UVB zaštitu koje definiše Cosmetics Europe. Nivoi UVA zaštite u preparatima je viši od EU preporuke.

Izjava o odricanju odgovornosti: Napominjemo da su fotografije proizvoda date informativno i da ne možemo da garantujemo da bezuslovno verno prikazuje izgled proizvoda. Sadržaj na ovom mestu je za referentne svrhe i nije namenjen zameni saveta lekara, farmaceuta ili drugog licenciranog zdravstvenog radnika. Ne bi trebalo da koristite ove informacije kao samo-dijagnozu ili za lečenje zdravstvenog problema ili bolesti. Odmah se obratite svom lekaru ako sumnjate da imate medicinski problem. 

Nanesite ujutru nakon ili umesto vašeg redovnog preparata za dnevnu negu

Zaštita od sunca sa visokim faktorom naročito je važna ako uzimate lekove protiv akni ili ste koristili preparat za piling kože jer oba ova tretmana mogu učiniti kožu još osetljivijom na sunce

Može se koristiti u kombinaciji sa drugim Eucerin® preparatima za negu kože lica poput Eucerin® DERMOPURE linije preparata

Vaša koža je istog trenutka zaštićena od sunca - nije neophodno da čekate

Po potrebi preko nanesite šminku

 

Zaštita od sunca nije samo za osobe koje se sunčaju. Blago do umereno svakodnevno izlaganje suncu takođe utiče na kožu, a koža sklona aknama posebno je podložna hiperpigmentacijama koje sunce lako pogoršava. Zato je važno uključiti zaštitu od sunca u vašu dnevnu rutinu nege kože. Saznajte više u odeljku Značaj zaštite od sunca u vašoj dnevnoj rutini.

 

Voda, Alcohol Denat, Butylene Glycol DicaprylateDicaprate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dibutyl Adipate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Silica, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Silica Dimethyl Silylate, Copernicia Cerifera Cera, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Carnitine, Glycerin, Dimethicone, Xanthan Gum, Carrageenan, Sodium Chloride, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone

Navedeni sastojci se nalaze u poslednjim formulacijama proizvoda. S obzirom da može doći do raskoraka između proizvodnje i distribucije na određenom tržištu, uvek pročitajte listu sastojaka na samom pakovanju.

Moja koža je sklona aknama. Da li mi je neophodna posebna zaštita od sunca?

Da. Efikasna zaštita od sunca izuzetno je važna za sve tipove kože, a naročito je značajna za kožu sklonu aknama zbog brojnih razloga:


Zaštita od hiperpigmentacija: Kada je tkivo kože oštećeno - kao što je to slučaj kod kože sklone aknama - prekomerna količina melanina (pigmenta kože) može se akumilirati u jednoj oblasti. Ovaj višak melanina ostaje nakon što oštećeno tkivo zaraste, ostavljajući pigmentisani trag. Ovi pigmentisani tragovi naročito su podložni uticaju sunčevih zraka i odgovarajuća zaštita od sunca pomoći će da se spreči da oni potamne i postanu primetni.
 

Za sprečavanje isušivanje kože: Masnoj koži je neophodna hidratacija. Preterano izlaganje suncu dovodi do isušivanja kože, a lojne žlezde (proizvode sebum koji koži obezbeđuje neophodnu masnoću) počinju prekomerno da rade. Ovaj višak sebuma jedna je od ključnih faza u razvoju simptoma masne i problematične kože. Kada se koža isuši, njeni površinski slojevi očvrsnu i ovo može ometati prirodni proces ljuštenja kože. Mrtve ćelije kože mogu se nataložiti, zapušiti pore i pogoršati akne.
Takođe je važna i svest o tome da neki lekovi protiv akni i pilinzi za kožu mogu učiniti kožu osetljivijom na sunce i podložnijom oštećenjima izazvanim sunčevim zracima. Eucerin® SUN OIL CONTROL za zaštitu masne kože od suca SPF 30 je pogodan za primenu na koži koja je postala osetljiva nakon korišćenja lekova ili pilinga, ali mi preporučujemo u ovom slučaju da koristite Eucerin® SUN OIL CONTROL  za zaštitu masne kože od sunca SPF 50+. Viši SPF pružiće vašoj koži neophodnu zaštitu. Oba preparata SPF 30 i SPF 50+ su nekomedogeni, što znači da ne sadrže sastojke koji bi mogli da zapuše pore i izazovu simptome masne i problematične kože.

Izuzetno lagana formula sadrži sebum regulatornu tehnologiju za kontrolu lučenja sebuma sa L-karnitinom i matirajućim mikro-česticama. Čini kožu trenutno suvom na dodir i pruža dugotrajni efekat protiv sjaja koji traje do osam sati.

Zemlja porekla: Nemačka
Kataloški broj: 69768

Kako da znam koji SPF faktor da koristim za svoje dete?
Za zaštitu dečje kože koristite visoku ili veoma visoku zaštita od sunca koja je posebno formulisana za njihovu nežnu mladu kožu.
Preparati za zaštitu od sunca dostupni su u četiri različita nivoa zaštite: niska (faktor 6 do 10), srednja (15 do 25), visoka (30 do 50) i veoma visoka (50+). Što je viši faktor zaštite, to je koža bolje zaštićena i naša preporuka je da uvek koristite visoku ili veoma visoku zaštitu od sunca kada se radi o zaštiti mlade i nežne kože.
Posebno se savetuje da malu decu ne izlažete direktnoj sunčevoj svetlosti, naročito tokom sati najvećeg intenziteta sunčevog zračenja, kao i da koristite zaštitnu odeću. Nanesite zaštitu od sunca temeljno na sve delove tela koji su izloženi suncu i ponovo je obnavljajte na svaka dva sata. Ne zaboravite da oštećenje kože mogu nastati čak i pre nego što opekotina od sunca postane vidljiva.

 

Zašto je dečjoj koži neophodna posebna zaštita od sunca?
Dečja koža se još uvek razvija, kao i mnogi njihovi organi, pa su deca osetljivija na sunčevu svetlost. Mlada koža je tanja od odrasle i njeni mehanizmi samoodbrane (naročito sinteza melanina) nisu u potpunosti razvijeni. Odnos površine prema zapremini takođe je mnogo veći kad je dečja koža u pitanju.
Oštećenja kože izazvana suncem do kojih dođe u detinjstvu povećavaju rizik od daljih oštećenja kože kasnije u životu.

 

Koja je razlika između UVA i UVB zraka?
UVA zraci prodiru u dublje slojeve kože. Oni stimulišu stvaranje slobodnih radikala u koži koji izazivaju oksidativni stres i mogu dovesti do indirektnog oštećenja DNK materijala ( slobodni radikali modifikuju ćelijsku DNK vremenom). UVA zraci se najčešće vezuju za fotostarenje (prevremeno starenje kože izazvano suncem). Takođe, mogu da deluju kao okidač za alergije na sunce kao što je polimorfna svetlosna erupcija (PLE). UVB zraci takođe mogu da izazovu alergije, ali u manjem stepenu.
UVB zraci obezbeđuju energiju koja je vašoj koži potrebna kako bi sintetisala vitamin D i stimulisala proizvodnju melanina koji je odgovoran za tamnjenje kože. Oni ne prodiru podjednako duboko koliko i UVA zraci, prodiru samo u površinske slojeve kože, ali mogu izazvati veća trenutna oštećenja kao što su opekotine od sunca. Ćelijska DNK direktno apsorbuje UVB zrake, što može dovesti do oboljenja kože kao što su aktinična keratoza i rak kože.

 

Šta je vidljiva svetlost visoke energije i zašto bi dečju kožu trebalo zaštititi od nje?
Spektar sunčeve svetlosti sastoji se od UV, vidljive i infracrvene svetlosti. Vidljiva svetlost je ona koju ljudsko oko može da detektuje, dok ostali tipovi ostaju nevidljivi golim okom. Deo vidljivog spektra koji ima visoki nivo energije poznat je kao vidljiva svetlost visoke energije. Takođe se naziva i HEVIS svetlost, HEV svetlost, HEVL i ponekad "plava svetlost" ili "plavo ljubičasta" svetlost.
Kao i UVA zraci, HEVIS svetlost prodire u dublje slojeve kože (dermis) i može dovesti do stvaranja slobodnih radikala. Ovi slobodni radikali jedni su od glavnih uzroka fotostarenja (prevremenog starenja kože uzrokovanog suncem). Oni ometaju rad ćelija i razlažu kolagen i elastin koji našoj koži daju glatki, mladalački izgled. HEVIS svetlost takođe se povezuje i sa nejednakom pigmentacijom kože i melazmom.

 

Koja je razlika između "vodootporne" i "izrazito vodootporne" zaštite od sunca?
Termine definiše udruženje Cosmetics Europe i naši preparati prate njihove smernice. Kako bi bio definisan kao vodootporan, preparat mora da zadrži polovinu svoje SPF zaštite nakon 2 serije od 20 minuta provedenih u vodi. Kako bi se kvalifikovao kao izrazito vodootporan, preparat mora da zadrži polovinu svoje SPF zaštite nakon 4 serije od 20 minuta provedenih u vodi.

Slični proizvodi

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Avène HYDRANCE UV Rich Bogata Hidatantna Krema SPF 30 40 mL

3.062,00 RSD

Avène HYDRANCE UV bogata hidratantna krema SPF30 je dnevna krema za veoma suvu, dehidriranu i osetljivu kožu koja istovremeno pruža hidrataciju i zaštitu od aerozagađenja, stresa, UV zraka, pomažući u sprečavanju prirodnog starenja kože. Avène HYDRANCE RICH krema trenutno prodire u vašu kožu i pruža joj osećaj svežine i trenutnog umirenja. Njena vazdušasta tekstura čini vašu kožu gipkijom i matiranom.

 

 
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

HELIOCARE 360 Fluidna Krema za Lice SPF50+ 50 mL

3.240,00 RSD

HELIOCARE 360° fluid krema SPF50+ je hidratantna fotozaštita kože lica sa nekomedogenom formulom savršena za normalnu i suvu kožu lica. Hrani i hidrira kožu ostavljajući kožu mekom, bez osećaja težine, belog ostatka ili efekta maske na koži. Preporučuje se i kao krema za zaštitu kože posle laserskih ili hemijskih tretmana lica.

HELIOCARE 360° fluid krema zadovoljava najviše standarde fotozaštite. Njegova formula sa Fernblock®+, specifičnim filterima i aktivnim sastojcima za popravku i antioksidaciju, štiti od 4 vrste zračenja (UVB, UVA, vidljivo i infracrveno), neutrališe i popravlja oštećenja od sunca. Testirano pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom.

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

VICHY CAPITAL SOLEIL BB Fluid za Mat Efekat SPF50 50 mL

2.020,00 RSD

VICHY CAPITAL SOLEIL BB Dry Touch tonirani fluid za lice SPF50+ sa laganom teksturom i matirajućim efektom je visoka zaštita od sunca koja efikasno deluje zahvaljujući protektivnom UVA i UVB sistemu Mexoryl XL+ koji štiti DNK ćelija kože. VICHY CAPITAL SOLEIL tonirani fluid omogućava prevencuju opekotina od sunca, pojave nepravilnosti, hiperpigmentacija i prevremenog fotostarenja kože.

 

VICHY BB obojeni fluid poboljšava i ujednačava ten pruža mat-blur efekat tokom 8h, bogat je termalnom vodom VICHY sa umirujućim i tonizirajućim svojstvima.

 

Bez parabena. Hipoalergena.

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

VICHY CAPITAL SOLEIL 3u1 Matirajuća Krema SPF 50+ 50 mL

2.128,00 RSD

VICHY CAPITAL SOLEIL matirajuća 3u1 nega sa vrlo viokom UV zaštitom od sunsa sa SPF50+ obogaćena je zelenom glinom i ekstraktima bifidusa za kontrolu masnog sjaja tokom dana i za trenutni mat-blur efekat. Ostavlja osećaj čistoće na koži do 12h. Nemasna formula sa dry touch teksturom.

 

 • ŠTITI OD UVB I UVA ZRAKA
 • MATIRA KOŽU KOJA JE U TRENUTKU OSLOBOĐENA MASNOG SJAJA
 • ČISTI ZAHVALJUJUĆI DELOVANJU PROTIV ZAGAĐENJA
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

VICHY CAPITAL SOLEIL Fluid za Mat Efekat SPF30 50 mL

2.020,00 RSD

VICHY CAPITAL SOLEIL Dry Touch krema za lice protiv masnog sjaja kože sa SPF30 je proizvod za sunčanje koja štiti vašu kožu od štetnog UV zračenja i matira kožu lica (blur efekat).

 

Obogaćeno termalnom vodom VICHY koja smiruje, jača i obnavlja kožu. Koža je zaštićena od opekotina i fotostarenja.

novo
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

BIODERMA Photoderm NUDE Touch SPF 50+ VL 40 mL

2.610,00 RSD

BIODERMA NUDE Touch SPF 50+ mineralna veoma blago tonirana krema za zaštitu od sunca BEZ HEMIJSKIH filtera sa efektom gole kože!

 

PREDNOSTI

 • Pruža vrlo visoku UVA/UVB zaštitu sa 100% mineralnim filterima i zaštitu od vidljivog svetla 
 • SUN ACTIVE DEFENSE: visokotehnološka zaštita od sunca, ojačana protiv UVA zraka
 • Poboljšava kvalitet sebuma i ograničava pojavu novih nepravilnosti zahvaljujući patentiranom Fluidactiv™ kompleksu u kombinaciji sa salicilnom kiselinom i kapriloil glicinom.
 • Ujednačava i pojačava blistavost tena sa osjećajem gole kože
 • Pruža 8-časovnu kontrolu masnog sjaja, ostavlja suv i puderast osećaj na dodir
 • Vrlo lagana i fluidna tekstura
 • Jednostavno nanošenje

 

Bez parfema - Izvrsna podloga za šminku - Vrlo dobra podnošljivost na koži i očima - Nekomedogeno - Otporan na vodu, visoku toplotu i vlagu

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Avène SUN Krema za Lice SPF50+ 50 mL

2.999,00 RSD

Avène SUN krema za suvu i osetljivu kožu lica sa SPF50+ nudi efikasnu svakodnevnu zaštitu širokog spektra. Patentirani filter TriAsorB štiti, ne samo od UV zračenja, već i od plave svetlosti. Baršunasta tekstura koja se stapa s kožom hidrira lice i do 8 sati, a koža je nahranjena i meka na dodir. Nakon nanošenja, Avène SUN vodootporna krema SPF 50+ na koži ostavlja neprimetan završni sloj bez neželjenog sjaja i odlična je podloga za svakodnevnu šminku. 

 

 • FOTOZAŠTITA: fotostabilni UVB-UVA filteri sprečavaju štetno delovanje sunčevih zraka.
 • ANTIOKSIDANS: pomaže u zaštiti ćelija od slobodnih radikala.
 • VODOOTPORAN: štiti kožu od štetnog uticaja sunca čak i nakon plivanja.
 • BEZ BELIH TRAGOVA: za prirodan ten i nevidljivu svakodnevnu zaštitu.

 

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Avène SUN Stik za Osetljiva Područja SPF50+ 8 g

2.540,00 RSD

Avène SUN Stik SPF50+ predstavlja vrlo visoku zaštitu od sunca za lokalizovana osetljiva područja kože za porodicu i osobe koje se bave sportom.

 

 • ANTIOKSIDANS: štiti ćelije od slobodnih radikala.
 • ZA CELU PORODICU: pogodan za decu i odrasle.
 • BEZ PARFEMA: iz velikog poštovanja prema osetljivoj ili netolerantnoj koži.
 • VRLO VODOOTPORAN: štiti kožu od štetnog uticaja sunca čak i nakon plivanja.
 • BEZ BELIH TRAGOVA: za prirodan ten i nevidljivu zaštitu.

 

-40%
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Eucerin® Krema za Zaštitu Osetljive Kože Lica SPF50+ 50mL

1.890,00 RSD 1.134,00 RSD

Eucerin® SUN krema za zaštitu osetljive kože lica od sunca sa SPF 50+ koja štiti i umiruje suvi u osetljivu kožu.

 

 • Veoma visoka zaštita od sunca za lice
 • Napredna spektralna tehnologija: UVA/UVB zaštita i zaštita od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS)
 • Za osetljivu i suvu kožu. Takođe je pogodna i za atopičnu kožu
 • Vodootporna i bez mirisa

 

 

 


-40%
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Eucerin® Anti-Age Tonirani Fluid za Lice SPF50+ 50mL TAMNIJI

2.200,00 RSD 1.320,00 RSD

Eucerin® SUN PHOTOAGING CONTROL medium Anti-age tonirana krema za zaštitu od sunca SPF 50+ TAMNIJA nijansa koja svojim svetlim tonom pruža tenu prirodno preplanuli izgled. Eucerin® SUN tonirana krema protiv starenja sa hijaluronskom i glicirizinskom kiselinom protiv starenja kože.

 


Eucerin® Anti-age tonirana krema za zaštitu od sunca SPF 50+ ne sadrži parfeme i poseduje prijatnu laganu teksturu koja se upija brzo. Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju veoma dobru podnošljivost na osetljivoj koži.

 

Proizvod je dostupan i u SVETLIJOJ boji.

 

 
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

VICHY CAPITAL SOLEIL UV-AGE Fluid Tonirani SPF 50+ 40 mL

2.503,00 RSD

VICHY CAPITAL SOLEIL UV-AGE tonirani vodeni fluid protiv fotostarenja kože sa SPF50. VICHY CAPITAL SOLEIL tonirani vodeni fluid ispravlja znakove fotostarenja, tamne mrlje-hiperpigmentacije i nedostatak punoće kože.


 • 4% peptida koji pomažu kod obnove kože
 • 2% niacinamida protiv tamnih mrlja
 • Probiotičke frakcije i vulkanska voda Vichy, bogata sa 15 minerala za jačanje barijere kože
 • Protiv peckanja očiju, testirano pod oftalmološkom kontrolom
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Avène HYDRANCE UV Light Hidatantna Emulzija SPF 30 40 mL

3.062,00 RSD

Avène HYDRANCE UV lagana hidratantna emulzija SPF30 je dnevna krema za mešovitu, dehidriranu i osetljivu kožu koja istovremeno pruža hidrataciju i zaštitu od aerozagađenja, stresa, UV zraka, pomažući u sprečavanju prirodnog starenja kože. Avène HYDRANCE LIGHT krema trenutno prodire u vašu kožu i pruža joj osećaj svežine i trenutnog umirenja. Njena vazdušasta tekstura čini vašu kožu gipkijom i matiranom.

 

 

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

LRP ANTHELIOS AGE CORRECT Tonirana Krema SPF 50 50 mL

2.875,00 RSD

ANTHELIOS Age Correct tonirana krema protiv fotostarenja je nova generacija antiejdžing dnevne zaštite koja sprečava i ispravlja znakove starenja u 4 nedelje. Sa širokim spektrom zaštite i dermatološkim korektivnim aktivnim sastojcima, hijaluronskom kiselinom, niacinamidom i PHE rezorcionolom.

 

TEKSTURA
Izuzetno lagana krema koja pruža hidrataciju 24 č. Bez ulja i sa plišanim osećajem na koži. Ne izaziva alergijske reakcije. Nekomedogena. 

 

KLJUČNE KORISTI

ŠTITI Osnažena novom tehnologijom CELLOX-B3 TECH™ sa Mexoryl XL, razvijena je tako da ograniči oštećenje kože koje izazivaju UVB/UVA, IR-A zraci i zagađenje. Pruža širok spektar zaštite, ograničava lepljenje čestica zagađenja za kožu i štiti od oksidativnog stresa koji izazivaju zagađenje i infracrveni A zraci.

ISPRAVLJA Antiejdžing efikasnost uz dermatološke korektivne aktivne sastojke [Fragmentirana hijaluronska kiselina + phe-rezorcinol + niacinamid]

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

LRP ANTHELIOS PIGMENT CORRECT SPF50 Za Kožu Sklonu Hiperpigmentacijama 50 mL

2.790,00 RSD

ANTHELIOS Nova generacija kreme za sunčanje koja štiti od fotostarenja izazvanog svakodnevnim izlaganjem suncu i pomaže u korekciji pigmentacije kože.

PREDNOSTI
Dnevna nijansirana fotokorektivna krema za sunčanje SPF 50. Sprečava hiperpigmentaciju.
Ujednačava ten. Veoma visoka UVA / UVB zaštita SPF 50+
Dermatološki testirano.

INDIKACIJA
Osetljiva na kombinovanu kožu. Srednja nijansa.
Testirano pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom.

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

BURЯA® SUN Krema za Lice SPF50+ 100 mL

1.344,00 RSD

BURЯA® SUN Face Cream SPF50+ je preparat lagane i nemasne strukture koji pruža pouzdanu zaštitu kože lica od UVA i UVB zračenja, zahvaljujući sadržanim mineralnim i organskim UV filterima, ali i efikasnu odbranu od štetnih IR-A zraka koju obezbeđuje prisustvo ekstrakta matičnih ćelija planinske brusnice u proizvodu.

BURЯA® Sun Face Cream SPF50+ odlikuje:

 • idealan sastav za osetljivu kožu lica
 • visok stepen zaštite od UVA/UVB/IR-A zraka za sve fototipove kože
 • lagana i nemasna tekstura koja se brzo upija, bez ostavljanja belih tragova na koži
 • vodootporna formulacija
 • prisustvo ektoina koji štiti od fotostarenja ostvarujući „anti-age“ efekat
 • prisustvo „SPF booster-a“ koji povećava efikasnost prisutnih UV filtera
 • odsustvo parabena
novo
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

BEE SUN SAFE Fluid za Lice SPF50 50 mL

2.218,00 RSD

APIVITA BEE SUN SAFE Dry touch nevidljivi fluid za sunčanje se brzo upija i pruža visoku zaštitu, a kožu ostavlja svežom i hidriranom. BEE SUN SAFE fluid za lice za zastitu od sunca je vodootporan i ostavlja mat finiš.

 

 • Pruža zaštitu širokog spektra (UVA, UVB, IR, plava svetlost) sa kombinacijom foto-stabilnih filtera za sunce
 • Ovaj fluid se brzo upija i nudi puderastu završnu obradu
 • Sprečava prerano starenje zahvaljujući patentiranom ekstraktu propolisa i nudi trenutnu dugotrajnu hidrataciju uz pomoć morskih algi, aloje i hijaluronske kiseline
novo
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

BEE SUN SAFE Gel Krema za Lice TONIRANA SPF50 50 mL

2.218,00 RSD

APIVITA BEE SUN SAFE Hydra fresh SPF50 tonirana nemasna krema za sunčanje brzo se upija i pruža visoku zaštitu, a kožu ostavlja svežom i hidriranom. APIVITA BEE SUN SAFE hidratantna i osvežavajuća tonirana krema sa SPF50 ujednačava ten pigmentima prirodnog porekla.

 • Pruža zaštitu širokog spektra UVA, UVB, IR, PLAVO SVETLO kombinacijom foto-stabilnih filtera za sunce
 • Nudi trenutnu i dugotrajnu hidrataciju i svežinu uz pomoć morskih algi, aloje i hijaluronske kiseline
 • Sprečava prerano starenje zahvaljujući patentiranom ekstraktu propolisa

 

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

ZIAJA med Pigment Dnevna Krema Protiv Hiperpigmentacija sa SPF20 50 mL

1.292,00 RSD

Ziaja med efikasana dnevna krema SPF 20 protiv hiperpigmentacija, posvetljuje pigmentne promene na koži lica, dekoltea i ruku izazvanih suncem, trudnoćom i starenjem kože.

 

 • Reguliše proizvodnju melanina
 • Izjednačava ton kože
 • Izjednačava epidermis
 • Neutrališe slobodne radikale odgovorne za starenje kože
 • Pruža svakodnevnu zaštitu od UV zračenja

Ključni sastojci:

 • inhibitor tirozinaze – aktivno sredstvo za posvetljavanje
 • vitamin C
 • provitamin B5
 
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Ladival® Allergy Gel za Lice SPF 50+ 50 mL

1.728,00 RSD

Posebno lagani, nekomedogeni Ladival® gel za zaštitu kože lica od fotostarenja sa visokim nivoom zaštite SPF50+. Ne sadrži ni masti ni emulgatore. Ladival® gel SPF50+ za lice posebno je pogodan u slučaju sklonosti kože ka alergijama na sunce ili majorka aknama, ali i u slučaju pretežno masne kože. 

 

Pored UV zaštite, puža i zaštitu od štetnog infracrvenog A zračenja.

 • hidrodisperzivni gel, bez masti i emulgatora
 • blaga formulacija, jednostavno nanošenje
 • brzo upija, ne stvar lepljiv i osećaj težine na licu
 • vodootporan proizvod za zaštitu od sunca

 

Mislite uvek i na odgovarajuću negu posle sunčanja – Ladival® umirujući sprej za negu kože posle sunčanja.

-40% novo
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Eucerin® Oil Control Tonirana Gel Krema SPF50+ 50 mL TAMNIJA

2.070,00 RSD 1.242,00 RSD

Eucerin® SUN OIL CONTROL tonirana tamnija gel krema za zaštitu masne kože od sunca SPF 50+ je preparat za zaštitu kože lica od sunca za svaki dan, formulisan za masnu i kožu sklonu aknama. Pouzdani preparat za zaštitu od sunca za lice za masnu i kožu sklonu aknama, sa efektom uklanjanja viška sjaja do 12h mat efekat.

 


Sebum regulatorna tehnologija za kontrolu produkcije sebuma sa L-karnitinom i matirajućim mikro-česticama čini kožu trenutno suvom na dodir i pruža dugotrajni efekat protiv sjaja koji traje do osam sati.

 

Proizvod je dostupan i u SVETLIJOJ nijansi.

 

-40%
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Eucerin® Oil Control Tonirana Gel Krema SPF50+ 50 mL SVETLIJA

2.070,00 RSD 1.242,00 RSD

Eucerin® SUN OIL CONTROL tonirana svetlija gel krema za zaštitu masne kože od sunca SPF 50+ je preparat za zaštitu kože lica od sunca za svaki dan, formulisan za masnu i kožu sklonu aknama. Pouzdani preparat za zaštitu od sunca za lice za masnu i kožu sklonu aknama, sa efektom uklanjanja viška sjaja do 12h mat efekat.

 


Sebum regulatorna tehnologija za kontrolu produkcije sebuma sa L-karnitinom i matirajućim mikro-česticama čini kožu trenutno suvom na dodir i pruža dugotrajni efekat protiv sjaja koji traje do osam sati.

 

Proizvod je dostupan i u TAMNIJOJ nijansi.

 

-40%
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Eucerin® Pigment Control Fluid za Zaštitu od Sunca SPF50+ 50mL

2.200,00 RSD 1.320,00 RSD

Eucerin® SUN PIGMENT CONTROL fluid za zaštitu od sunca SPF 50+ se bori protiv hiperpigmentacija i fleka od sunca. Eucerin® SUN je pouzdani preparat za zaštitu od sunca za sve tipove kože koji prevenira pojavu hiperpigmentacija izazvanih suncem. Vidljivo i dugotrajno ublažava hiperpigmentacije.

 


 

Formulacija dodatno sadrži Thiamidol, efikasni i patentirani sastojk koji deluje u korenu problema nastanka hiperpigmentacija.

 

 

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Neutrogena® Bright Boost SPF30 Fluid 50 mL

3.080,00 RSD

Neutrogena® Bright Boost fluid je formulisan sa antioksidansima, UVA/UVB široki spektar SPF 30, ova tečna Neutrogenina formulacija štiti kožu odmah i tokom vremena od izlaganja spoljašnjim uticajima. Bori se protiv nepravilnosti i hiperpigmentacija.

Obogaćeno Neoglukozaminom, prestižnim naučno dokazanim sastojkom, podstiče prirodni proces regeneracije ćelija radi uklanjanja znakova starenja kože i otkrivanja blistavije i zdravije kože.

 • Odgovara za sve tipove kože
 • Lagana formula
 • Ne zatvara pore, ne stvara akne
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

CeraVe® AM Hidratantna Krema za Lice sa SPF 30 52 mL

1.518,00 RSD

CeraVe® AM dnevna krema sa SPF30 je hranljivi i hidratantni losion saz aštitnim faktorom.

 

[ZAŠTITNI SPEKTAR SPF 30] Mikrofina krema za sunčanje od cinkovog oksida za UVA/UVB zaštitu. Ova CeraVe® hidratantna krema sa SPF je hidratantni losion za lice koji se lako razmazuje, brzo upija i ostavlja nemasnu završnu obradu
[DNEVNA KREMA BEZ ULJA] Koristite ovu dnevnu kremu za sunčanje za lice kao poslednji korak u jutarnjoj rutini nege kože. Ako nanosite kremu za oči, hidratantnu kremu ili serum za lice, nanesite CeraVe® AM losion za lice nakon što se ostale aplikacije proizvoda potpuno upiju
[ZASLON ZA SUNČANJE SA NIACINAMIDOM] Sadrži HYALURONsku kiselinu koja hidrira kožu i niacinamid za smirenje kože. MVE Technologi pruža hidrataciju tokom celog dana
[BITNI CERAMIDI] Ceramidi se prirodno nalaze u koži i čine 50% lipida u kožnoj barijeri. Svi CeraVe® proizvodi su formulisani sa tri esencijalna ceramida (1, 3, 6-II) koji pomažu u obnavljanju i održavanju prirodne barijere kože
[NEŽNA PREMA VAŠOJ KOŽI] Preporučuje Zaklada za rak kože za svakodnevnu upotrebu. Bez mirisa, bez ulja, nekomedogeno, bez parabena.

 

*Pogodno za suvu kožu, osetljivu kožu, masnu kožu i kožu sklonu aknama

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

URIAGE Bariésun Matirajući Fluid SPF50+ 40 mL

1.425,00 RSD

URIAGE Bariésun Matirajući Fluid je specijalno formulisan za masnu i mešovitu kožu, ovaj fluid pruža koži visoku UVA i UVB zaštitu, sprečavajući pojavu masnog sjaja. Ekstrakt sladića smanjuje veličinu lojnih žlezda i tako smanjuje produkciju sebuma. Nakon korišćenja, koža je hidrirana i nelepljiva. 

 

PREDNOSTI I KARAKTERISTIKE:

 • Mineralna voda Uriage
 • Uravnotežen kompleks filtera protiv UVA i UVB zraka
 • Ekstrakt sladića
 • Faktori za mat efekat
 • Hipoalergeno
 • Bez alkohola

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

HELIOCARE 360 Mineralni Fluid za Lice sa SPF50 50 mL

3.340,00 RSD

HELIOCARE 360° Mineral Tolerance Fluid SPF 50 zaštita od sunca sa visokom fotoimunoprotekcijom sa ekskluzivnim, 100% mineralnim filterima, specijalno dizajniran za osetljivu, netolerantnu kožu. Obezbeđuje širok stepen zaštite od UVA, UVB, IR-A i vidljivog dela spektra i obogaćen je sa Fernblock® i drugim aktivnim principima koji pružaju moćnu antioksidativnu zaštitu i oporavak od oštećenja izazvanih suncem. Ultra glatka fluidna formulacija omogućava ujednačeno nanošenje i brzu apsorpciju.

Testirano dermatološki i oftalmološki na osetljivoj koži. Hipoalergen. Bez parfema.
Bez parabena. Nekomedogen. Bez hemijskih filtera. Vodootporan. Ne ostavlja bele tragove na koži.

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

HELIOCARE 360 Water Gel SPF50+ 50 mL

2.903,00 RSD

HELIOCARE 360° Gel sa vrlo visoka fotoimunoprotekcija SPF50+ obezbeđuje kontinuiranu hidrataciju uz ekskluzivni hidrabuster kompleks, čime doprinosi trenutnoj i dugodelujućoj hidrataciji za sve tipove kože. Formira nevidljiv film na koži koji je štite od negativnih spoljnih uticaja .Ultra lagana vodena gel tekstura, brzo se apsorbuje.

Testirano dermatološki i oftalmološki na osetljivoj koži. Hipoalergen. Bez parfema.
Bez parabena. Nekomedogen. Bez hemijskih filtera. Vodootporan. Ne ostavlja bele tragove na koži.

 

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

VICHY CAPITAL SOLEIL UV-CLEAR Fluid SPF50+ 40 mL

2.430,00 RSD

VICHY CAPITAL SOLEIL UV-CLEAR fluid za masnu kožu lica sa SPF50 protiv neželjenog sjaja na licu i proširenih pora sa izuzetno laganom teksturom. VICHY CAPITAL SOLEIL UV-CLEAR fluid obogaćen je salicilnom kiselinom i niacinamidom koji uklanjaju nepravilnosti:


Prijatan osećaj bez premca:

 • Ultra-lagana formula
 • Bez sjaja, nemasna i nelepljiva
 • Bez belih tragova kod 100% žena
 • Pogodan za osobe sa mešovitom do masnom kožom
 • Pogodan kao osnova za šminku
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

LRP ANTHELIOS UVMUNE 400 Ultra Hidrantna Krema SPF50+ 50 mL

2.180,00 RSD

La Roche Posay ANTHELIOS MEXORIL400, naš novi najefikasniji UV filter protiv najpodmuklijih UV zraka: UVA ULTRA-DUGA*
Vrhunska zaštita: ultra-dugo UVB+UVA+UVA

BENEFIT
ANTHELIOS UVMUNE 400 HIDRATANTNA krema za sunčanje osetljive kože sa termalnom vodom iz La Roche-Posay je SPF50+ tretman za lice
 

 • Veoma visoka UVA, UVB i ultra-duga UVA zaštita
 • Ultra-otpornost: voda i pesak
 • Visoka tolerancija: ne peče oči
 • Nevidljiva i lagana tekstura
 • Sa hipoalergenim mirisom


INDIKACIJA
Testirano na osetljivoj, reaktivnoj i netolerantnoj koži.
Pogodno za sve tipove kože, sve fototipove

Formulacija ove kreme za sunčanje za osetljivu kožu visoke tolerancije ograničava rizik od kožnih reakcija i omogućava nanošenje kreme za sunčanje na konturu očiju.

*[340-400nm] = UVA-dugi / [380-400nm] = kraj spektra koji se naziva ultra-dugi UVA.

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

BIODERMA Photoderm M SPF50+ Krema Protiv Hiperpigmentacija 40 mL

2.529,00 RSD

BIODERMA Photoderm M SPF50+ sprečava ponovnu pojavu hiperpigmentacija i ima visoku pokrivnu moć i matirajući efekat.

 

PREDNOSTI

 • 66% ZAŠTITA OD SNOPA PLAVE SVETLOSTI: Sprečava ponovno javljanje melazme
 • SUN ACTIVE DEFENSE: visoka tehnologija zaštite od sunca, ojačana protiv UVA faktora
 • Umanjuje postojeće tamne fleke zahvaljujući glabridinu
 • Ujednačava ten: Visoka koncentracija pigmenata, visoka pokrivna moć bez efekta maske
 • 8h matirajućeg efekta i puderaste završnice


Pogodno za trudnice i dojilje - Gelasta tekstura - Nelepljiva tekstura - Ne ostavlja mastan trag - Bez mirisa - Odlična okularna i kožna tolerancija - Nekomedogeno - Otporno na vodu, toplotu i na vlagu

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

VICHY CAPITAL SOLEIL Anti-Age Zaštita od Sunca SPF 50 Krema 50 mL

2.375,00 RSD

VICHY CAPITAL SOLEIL Anti-Age 3u1 krema za lice sa SPF50 obogaćena fermentisanim ekstraktom crnog čaja, koji se bori protiv znakova starenja i poboljšava blistavost kože. Formula VICHY CAPITAL SOLEIL sadrži i ekstrakt ploda biljke kamu kamu, bogate vitaminom C, koji obezbeđuje antioksidativni efekat i štiti od spoljnih uticaja. Kremasta formula suva na dodir brzo se upija u kožu i ima prirodan matirajući efekat.

 

AKTIVNI SASTOJCI: Ekstrakt fermentisanog crnog čaja, vitamin C iz ploda kamu kamu, Vichy mineralizovana voda
TIP KOŽE: Svi tipovi kože
DOBROBITI: Smanjuje bore, poboljšava elastičnost, povećava blistavost.

novo
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

BEE SUN SAFE Krema za Lice Anti-Age SPF50 50 mL

2.420,00 RSD

APIVITA BEE SUN SAFE Anti-Spot & Anti-Age vodootporna krema za sunčanje sa SPF50, brzo upija i pruža savršeno glatku kožu. BEE SUN SAFE Anti-Spot & Anti-Age baršunasto glatka, nemasna krema pruža zaštitu protiv tamnih fleka i bora, i ujedno pruža zaštitu od sunca širokog spektra (UVA, UVB, IR, PLAVO SVETLO) kombinacijom foto-stabilnih filtera za sunce.

 

 • Sprečava i smanjuje pojavu tamnih flleka zahvaljujući ekstraktu morskog komorača i ahilije (stolisnika)
 • Sprečava i smanjuje pojavu bora pomoću morskih algi
 • Nudi trenutnu i dugotrajnu hidrataciju uz pomoć morskih algi, aloje i hijaluronske kiseline


DOKAZANA EFIKASNOST:

 • 85% TAMNE FLEKE
 • 50% BORE
-40%
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Eucerin® Oil Control Gel Krema SPF50+ 50 mL

2.070,00 RSD 1.242,00 RSD

Eucerin® SUN OIL CONTROL gel krema za zaštitu masne kože od sunca SPF 50+ je preparat za zaštitu kože lica od sunca za svaki dan, formulisan za masnu i kožu sklonu aknama. Pouzdani preparat za zaštitu od sunca za lice za masnu i kožu sklonu aknama, sa efektom uklanjanja viška sjaja do 12h mat efekat.

 


Sebum regulatorna tehnologija za kontrolu produkcije sebuma sa L-karnitinom i matirajućim mikro-česticama čini kožu trenutno suvom na dodir i pruža dugotrajni efekat protiv sjaja koji traje do osam sati.

 

Proizvod je dostupan i sa manjim SPF30 faktorom.

 

 
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Avène SUN CLEANANCE Krema za Lice SPF50+ 50 mL

3.030,00 RSD

Avène SUN CLEANANCE krema za zaštitu od sunca SPF 50+ nudi širok spektar zaštite od sunca. SUN CLEANANCE SPF 50+ krema je idealna za svakodnevnu zaštitu od sunca masne kože sklone nepravilnostima. Primetno smanjuje nepravilnosti i pomaže u sprečavanju nastanka fleka usled izlaganja suncu. Na koži ostavlja neprimetan završni sloj, bez neželjenog sjaja, i odlična je podloga za svakodnevnu šminku. Formula je takođe vodootporna.

 

 • FOTOZAŠTITA: fotostabilni UVB-UVA filteri sprečavaju štetno delovanje sunčevih zraka.
 • ANTIOKSIDANS: pomaže u sveobuhvatnoj zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.
 • BEZ BELIH TRAGOVA: za prirodan ten i nevidljivu svakodnevnu zaštitu. Koristiti kao dnevnu kremu.
 • REGULIŠE SEBUM: značajno smanjuje ožiljke od akni.

 

 

-40%
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Eucerin® Anti-Age Fluid za Lice sa SPF50 50 mL

2.254,00 RSD 1.352,40 RSD

Eucerin® SUN Anti-Age preparat za zaštitu lica od sunca sa SPF50 i hijaluronskom kiselinom koja štiti kožu od fotostarenja. Formula je dodatno obogaćena hijaluronskom kiselinom dugog i kratkog lanca koja vidljivo smanjuje bore na licu i dekolteu.

 

 • lagane, nemasne i nelepljive teksture
 • brzo upija
 • nekomedogeno
 • pogodno kao podloga za šminku
 • bez parfema

 

 

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

BIODERMA Photoderm AR SPF50+ Krema Protiv Crvenila 30 mL

2.402,00 RSD

Photoderm AR SPF50+ krema za lice koja kontroliše crvenilo, izjednačava ten i umiruje nadraženu kožu lica.

 

PREDNOSTI

 • Garantuje veoma visoku UVA/UVB zaštitu
 • SUN ACTIVE DEFENSE: visoka tehnologija zaštite od sunca, ojačana protiv UVA zraka
 • Umiruje i smanjuje crvenilo zahvaljujući Rosactiv™ kompleksu
 • Pomaže u kontroli reakcije kože i sprečava pojavu novog osipa
 • 8h hidratacije
 • Ujednačava ten zahvaljujući svojoj prirodnoj nijansi

 

Kremasta tekstura - Nelepljiva tekstura - Ne ostavlja masne tragove - Bez mirisa - Odlična okularna i otpornost kože - Nekomedogeno - Vodootporno

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

DUCRAY MELASCREEN Fluid SPF50+ 50 mL

2.399,00 RSD

DUCRAY MELASCREEN fluid sa UV zaštitnim faktorom SPF50+ za prevenciju i redukciju hiperpigmentacija kao i za zaštitu kože od plave svetlosti.

 

 • PREVENCIJA pojave novih hiperpigmentacija na licu i starenje kože
 • REDUKCIJA već postojećih tamnih fleka i hiperpigmentacija
 • ZAŠTITA protiv UVB, kratkog i dugog UVA zračenja, plavog svetla i zagađenja

 

novo
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

BIODERMA Photoderm NUDE Touch SPF 50+ L 40 mL

2.610,00 RSD

Photoderm NUDE Touch SPF 50+ mineralna blago tonirana krema za zaštitu od sunca BEZ HEMIJSKIH filtera sa efektom gole kože!

 

PREDNOSTI

 • Pruža vrlo visoku UVA/UVB zaštitu sa 100% mineralnim filterima i zaštitu od vidljivog svetla 
 • SUN ACTIVE DEFENSE: visokotehnološka zaštita od sunca, ojačana protiv UVA zraka
 • Poboljšava kvalitet sebuma i ograničava pojavu novih nepravilnosti zahvaljujući patentiranom Fluidactiv™ kompleksu u kombinaciji sa salicilnom kiselinom i kapriloil glicinom.
 • Ujednačava i pojačava blistavost tena sa osjećajem gole kože
 • Pruža 8-časovnu kontrolu masnog sjaja, ostavlja suv i puderast osećaj na dodir
 • Vrlo lagana i fluidna tekstura
 • Jednostavno nanošenje

 

Bez parfema - Izvrsna podloga za šminku - Vrlo dobra podnošljivost na koži i očima - Nekomedogeno - Otporan na vodu, visoku toplotu i vlagu

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

DUCRAY KERACNYL UV Fluid SPF 50+ 50 mL

2.433,00 RSD

DUCRAY KERACNYL UV SPF50+ fluid protiv nepravilnosti podstiče nestajanje nepravilnosti i sprečava njihovu ponovnu pojavu nakon prestanka izlaganja suncu. DUCRAY KERACNYL UV fluid za lice sa Dry touch tehnologijom i dugotrajanim efekatom protiv sjaja slica, matira kožu i vodootporan je.

 

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Avène SUN Anti-Age Krema SPF50+ 50 mL

3.130,00 RSD

Avène SUN Anti-Age tretman za zaštitu od sunca i protiv fotostarenja kože doprinosi prevenciji fotostarenja osetljive kože. Njegova tekstura hidrira kožu i čini je mekom i blistavom.

 

 • FOTOZAŠTITA: fotostabilni UVB-UVA filteri sprečavaju štetno delovanje sunčevih zraka.
 • SPREČAVA FOTOSTARENJE: sprečava prerano starenje kože uzrokovano ponovljenim izlaganjima suncu.
 • ANTIOKSIDANS: pomaže u sveobuhvatnoj zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

 

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Avène SUN B-PROTECT SPF50+ 30 mL

2.247,00 RSD

Avène SUN B-Protect SPF50+ obezbeđuje koži širok spektar zaštite od UVB-UVA zraka, zaštitu od zagađenja i efekat prirodnog sjaja. Formula sadrži kapsulirane i tonirane mikropigmente koji se oslobađaju prilikom nanošenja i ten čine svežim i blistavim. B-Protect SPF50+ može da poboljša ten i zaštiti od sunca svaki tip osetljive kože.

 

 • FOTOZAŠTITA: Fotostabilni UVB-UVA filteri štite od štetnog delovanja sunčevih zraka.
 • PROTIV ZAGAĐENJA: zaštita od sunca savršeno prilagođena životu u gradu.
 • ULEPŠAVA: Efekat blistavog i ujednačenog tena.

 

 

 

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

URIAGE Bariésun Krema SPF50+ za Sunčanje 50 mL

1.315,00 RSD

Zahvaljujući filter kompleksu koji pokazuje izvrsne rezultate, URIAGE Bariésun krema pruža vrlo visoku zaštitu protiv UVA i UVB zračenja, slobodnih radikala i sprečava isušivanje kože.

 

 

Lagana, nemasna tekstura diskretnog mirisa osigurava prijatan osećaj na koži, visoku zaštitu i tolerantnost. Sprečava starenje kože, a Uriage termalna voda štiti je od štetnih uticaja sunčevog zračenja. Osnažuje zaštitnu barijeru kože i obezbeđuje intenzivnu hidrataciju. Obogaćena je aquasponginima i Uriage termalnom vodom koja hidrira kožu i sprečava njeno isušivanje.

 

Dermatološki testirano i odobreno.

 

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

HELIOCARE 360 Gel Oil Free SPF50 50 mL

3.340,00 RSD

HELIOCARE 360º gel oil free predstavlja visoku fotoimunoprotekciju sa jedinstvenom nemasnom teksturom za masnu kožu ili kožu sklonu aknama.. Jedinstvena kombinacija filtera i BioShield sistema daje širok stepen zaštite od UVA, UVB, IR-A i vidiljivog dela spektra. Obogaćen Fernblock® za moćnu antioksidantnu zaštitu i sprečavanje foto-oštećenja. Naročito je pogodan na normalnu, kombinovanu i masnu kožu, u toplim područjima visoke vlažnosti. Čini kožu mekom, glatkom, bez sijanja.

Nekomedogen. Bez alkohola. Dermatološki i oftamološki testiran. Bez parabena.

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

LRP ANTHELIOS UVMUNE 400 INVISIBLE FLUIDE SPF50+ 50 mL

2.306,00 RSD

La Roche Posay ANTHELIOS MEXORIL400 je naš novi najefikasniji UV filter protiv najpodmuklijih UV zraka: UVA ULTRA-DUGA*
Vrhunska zaštita: ultra-duga UVA+UVB+UVA

PREDNOSTI
UVMUNE 400 nevidljiva tečna krema za sunčanje bez mirisa sa termalnom izvorskom vodom iz La Roche-Posay je SPF50+ tretman za lice.
 

 • Veoma visoka UVA, UVB i ultra-duga UVA zaštita
 • Ultra-otpornost: voda i pesak
 • Visoka tolerancija: ne peče oči
 • Nevidljiva i lagana tekstura
 • Bez parfema


INDIKACIJA
Testirano na osetljivoj, reaktivnoj i netolerantnoj koži.
Pogodno za sve tipove kože, sve fototipove.

Formulacija ove nevidljive tečne kreme za sunčanje bez parfema visoke tolerancije ograničava rizik od reakcije kože i omogućava nanošenje kreme za sunčanje na konturu očiju.

*[340-400nm] = UVA-dugi / [380-400nm] = kraj spektra koji se naziva ultra-dugi UVA.

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

ZIAJA med SPF50+ Anti Age Krema Protiv Bora 50 mL

1.240,00 RSD

Hidratantna emulzija sa veoma visokim zaštitnim faktorom SPF 50+ za suvu, zrelu kožu, sa promenama boje. Preporučuje se i za osetljivu kožu sklonu opekotinama od sunca i fotoalergijama.

 

 Sprečava opekotine od sunca i promenu boje kože. Ključni sastojci: Fotostabilni UVA / UVB filteri, hijaluronska kiselina, vitamin E, provitamin B5.

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

AQUA BEELICIOUS Tonirana Hidratantna Krema SPF 30 40 mL

2.442,00 RSD

APIVITA AQUA BEELICIOUS prirodna hidratantna krema SPF 30 je tonirana krema za lice lagane teksture, stručno formulisana sa cvetnom fuzijom cistusa, irisa, divlje ruže i meda - superhidratantni sastojci koji odmah obnavljaju rezerve vlage u koži. Voda u ovoj kompoziciji zamenjena je antioksidantnom infuzijom divlje ruže.

 

BENEFITI AQUA BEELICIOUS tonirane hidratantne kreme:

 • Otkriva sjajan ujednačen ten sa srednjom pokrivenošću zahvaljujući pigmentima prirodnog porekla
 • Pruža trenutnu i dugotrajnu hidrataciju i osvežavajući efekat pomoću cveća i meda
 • Pruža zaštitu širokog spektra UVA/UVB kombinacijom foto-stabilnih filtera za sunce
 • Nudi antioksidativnu zaštitu i zaštitu od agresora okoline, sa infuzijom šipka i patentiranim ekstraktom propolisa.
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

URIAGE Bariésun Tonirana Krema SPF50+ Tamnija 50 mL

1.345,00 RSD

URIAGE Bariésun vodootporna tonirana TAMNIJA krema kombinuje kompleks filtera veoma visokih performansi i dva dermatološka patenta za zaštitu kože, sprečavanje oštećenja ćelija i fotostarenje izazvano UVA i UVB zracima i plavom svetlošću.

 

Zahvaljujući svom sastavu sa veoma visokom zaštitom i nelepljivom teksturom, daje zdrav sjaj i ujednačenost kože. Tekstura nove generacije: trenutna apsorpcija i efekat protiv sjaja!

 

Dermatološki testirano i odobreno.

 

-40%
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Eucerin® Anti-Age Fluid za Lice sa SPF30 50 mL

2.088,00 RSD 1.252,80 RSD

Eucerin® SUN Anti-Age preparat za zaštitu lica od sunca sa SPF30 i hijaluronskom kiselinom koja štiti kožu od fotostarenja. Formula je dodatno obogaćena hijaluronskom kiselinom dugog i kratkog lanca koja vidljivo smanjuje bore na licu i dekolteu.

 

 • lagane, nemasne i nelepljive teksture
 • brzo upija
 • nekomedogeno
 • pogodno kao podloga za šminku
 • bez parfema

 

 

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

HELIOCARE ULTRA 90 Krema SPF50+ 50 mL

3.360,00 RSD

HELIOCARE ULTRA 90 krem sa SPF50+ je proizvod koji nudi veoma visoku fotoimunoprotekciju za kožu koja je posebno osetljiva na oštećenja izazvana UVB/UVA zračenjem.Njegova kremasta tekstura, savršena za normalne i suve tipove kože, hrani i hidrira bez ostavljanja teškog osećaja, belog traga ili efekta maske na koži.


Veoma visoka zaštita formulisana sa Fernblock®, kremama za sunčanje i aktivnim sastojcima koji popravljaju koji štite, neutrališu i popravljaju oštećenja od sunca. Specijalno dizajniran za blediju tipove kože ili periode povećanog izlaganja i intenziteta sunca.

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Ambre Solaire Fluid za Lice Protiv Fleka SPF50+ 40 mL

1.155,00 RSD

GARNIER Ambre Solaire SUPER UV fluid SPF50 protiv hiperpigmentacija od sunca sa hijaluronskom kiselinom. GARNIER SUPER UV zaštitni fluid obogaćen je hijaluronskom kiselinom i vitaminom E je formula koja nudi vrlo visoku SPF zaštitu koja sprečava nastanak tamnih mrlja izazvanih suncem, istovremeno štiteći kožu od oksidativnog stresa izazvanog zagađenjem.

 

 • SPREČITE TAMNE FLEKE
 • VRLO VISOKA ZAŠTITA
 • ULTRA SVETLOSNA TEKSTURA: Nemasna, nekomedogena, bez mirisa i ne peče oči. Trenutno se upija i ostavlja nevidljivi završetak na koži
 • NAPAJANE NETLOCK TEHNOLOGIJOM
 • DERMATOLOŠKO TESTIRANO: Hipoalergeno, testirano pod dermatološkom kontrolom
 • LEAPING BUNNI ODOBRIO Cruelti Free International.

 

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

BIODERMA Photoderm Krema za Lice sa SPF50+ 40 mL

2.577,00 RSD

BIODERMA Photoderm Crème 8h hidratantna nega za sunčanje u laganoj teksturi koja kožu ostavlja mekom i zaštićenom.

 

PREDNOSTI PROIZVODA

 • Garantuje veoma visoku UVA/UVB zaštitu
 • AKTIVNA ODBRANA SUNCA: visokotehnološka zaštita od sunca, ojačana protiv UVA zraka
 • 8H hidratacija
 • Ostavlja kožu mekom i udobnom

 

Nevidljiva završna obrada - Nelepljivo - Nemasno - Odlična podloga za šminku - Bez mirisa - Veoma dobra podnošljivost kože i očiju - Nekomedogeno - Otporan na vodu, toplotu i visoku vlažnost

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

LRP ANTHELIOS PIGMENT CORRECT SPF50 Za Kožu Sklonu Hiperpigmentacijama 50 mL

2.790,00 RSD

Nova generacija kreme za sunčanje koja štiti od fotostarenja izazvanog svakodnevnim izlaganjem suncu i pomaže u korekciji pigmentacije kože.

PREDNOSTI

 • Dnevna nijansirana fotokorektivna krema za sunčanje SPF 50. Sprečava hiperpigmentaciju
 • Ujednačava ten
 • Veoma visoka UVA / UVB zaštita SPF 50+
 • Dermatološki testirano


INDIKACIJA
Osetljiva na kombinovanu kožu. Tamnija nijansa.
Testirano pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom.

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

VICHY CAPITAL SOLEIL Fluid za Mat Efekat SPF50 50 mL

2.074,00 RSD

VICHY CAPITAL SOLEIL Dry Touch fluid za lice protiv masnog sjaja kože sa SPF50+ je proizvod za sunčanje koja štiti vašu kožu od štetnog UV zračenja i matira kožu lica (blur efekat).

 

Obogaćeno termalnom vodom VICHY koja smiruje, jača i obnavlja kožu. Koža je zaštićena od opekotina i fotostarenja.

 

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

LRP CICAPLAST Baume B5 SPF 50 Balzam 40 mL

1.430,00 RSD

La Roche-Posay CICAPLAST Baume B5 sa SPF 50 umirujući balzam za prevenciju crvenih i smeđih tragova od ožiljaka i zaštita tetovaža. 

 • Suva nadražena koža odraslih, dece i beba (ispucala koža, suva koža koja se ljušti, pelenska regija…)
 • Nakon tetoviranja ili laserskih tretmana, depilacije, epilacije...
 • Osećaj gorenja na koži odraslih. Može se nanositi na telo, lice i usne
 • Optimalna tolerancija, pogodan za osetljivu kožu
 • Prijatna tekstura, nemasno, nelepljivo, ne ostavlja bele tragove.
 • Kompletna formula za zaštitu, negu i obnovu barijerne funkcije kože
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

BIODERMA Hydrabio Perfecteur SPF 30 Creme 40 mL

2.163,00 RSD

BIODERMA Hydrabio Perfecteur SPF 30, sa patentiranim biološkim kompleksom Aquagenium™,obezbeđuje intenzivnu hidrataciju, momentalno i dugoročno

 

Podstiče kožu da aktivira svoje prirodne kapacitete za hidrataciju stimulišući proizvodnju akvaporina, kanalića za vodu, koji zadržavaju vodu koja je koži potrebna. Zahvaljujući emulziji inspirisanoj teksturom epidermisa, aktivni sastojci Aquagenium™ patenta prodiru duboko u kožu i deluju ciljano. Koža na taj način obnavlja svoje prirodne kapacitete za hidrataciju. Zahvaljujući UVA i UVB filterima, obezbeđena je visoka zaštita protiv štetnog dejsva UV zračenja i prevremenog starenja kože.

novo
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

BEE SUN SAFE Gel Krema za Lice SPF30 50 mL

2.218,00 RSD

APIVITA BEE SUN SAFE Hydra fresh SPF30 nemasna gel krema za sunčanje koja brzo upija i pruža visoku zaštitu, a kožu ostavlja svežom i hidriranom. BEE SUN SAFE hidratantna i osvežavajuća gel krema za lice za zaštitu od UV zračenja je vodootporna i pogodna za osetljivu kožu.

 

 • Pruža zaštitu širokog spektra UVA, UVB, IR, PLAVO SVETLO kombinacijom foto-stabilnih filtera za sunce
 • Nudi trenutnu i dugotrajnu hidrataciju i svežinu uz pomoć morskih algi, aloje i hijaluronske kiseline
 • Sprečava prerano starenje zahvaljujući patentiranom ekstraktu propolisa

 

Proizvod je dostupan i sa većim SPF50 faktorom: APIVITA BEE SUN SAFE Gel Krema za Lice SPF50 50 mL

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Neutrogena® Hydro Boost Krema sa SPF25 50 mL

2.455,00 RSD

Neutrogena® Hydro Boost City shield vodeni gel sa zaštitinim faktorom SPF25 pojačava hidrataciju sa hijaluronom, ojačava prirodni zaštitni sloj kože i štiti od štetnih UV zračenja i zagađenja i daje vam blistav ten.
 

Štiti od oštećenja prouzrokovanih sunčevim zracima: proizvedeno sa Helioplex™ tehnologijom, koja pruža veoma uspešnu zaštitu od UVB i UVA zraka koji prouzrokuju prerano starenje.

 

Idealna za zaštitu kože posle estetskih zahvata na licu.

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Avène SUN Mineralni Fluid SPF50+ 40 mL

2.691,00 RSD

Avène SUN mineralni fluid za sunčanje bez hemijskih filtera sa SPF50+ pruža visoku, 100% mineralnu zaštitu od sunca. Fluidne i lagane je teksture, za osetljivu kožu koja je izrazito netolerantna na hemijske filtere i mirise.

 

 • FOTOZAŠTITA: Fotostabilni UVB-UVA filteri sprečavaju štetno delovanje sunčevih zraka.
 • 100% MINERALNA ZAŠTITA
 • ANTIOKSIDANS: Pomaže u zaštiti od slobodnih radikala.
 • BEZ MIRISA: Iz velikog poštovanja prema osetljivoj ili netolerantnoj koži.
 • BEZ BELIH TRAGOVA: Za prirodan ten i nevidljivu zaštitu.
 • VRLO VODOOTPORAN: štiti kožu od štetnih uticaja sunca, čak i tokom plivanja.

 

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

VICHY CAPITAL SOLEIL Baršunasta Krema SPF50+ 50 mL

2.020,00 RSD

VICHY CAPITAL SOLEIL VELVETY svilenkasta hidratantna krema sa SPF50+ i hijaluronom za lice pomaže u zaštiti kože od štetnih efekata sunca. Ima svilenkasto glatku teksturu obogaćenu hijaluronskom kiselinom koja se topi u kožu. Koža izgleda glatkija, mekša i gipka.

 

VICHY CAPITAL SOLEIL svilenkasta krema sa ultrahidratantnom (24h) formulacijom sa mekanim i baršunastim završnim slojem.

 

Vodootporna, sadrži inovacijutivnu anti-UV zaštitu sa Meroxyl® sastojkom, proširenog dejstva i protiv dugotalasnih UVA zraka (u poređenju sa starom formulacijom). Štiti od pojave opekotina od sunca i UV oštećenja. Nakon nanošenja koža je sjajna, zaglađena, štiti od pojave fotostarenja kože, bora i pega.

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

BIODERMA Photoderm Aquafluide SPF50+ 40 mL

2.162,00 RSD

Photoderm Aquafluide SPF50+ je hidratantna matirajuća zaštita od sunca sa osvežavajućom teksturom poput vode.


PREDNOSTI

 • Garantuje veoma visoku UVA/UVB zaštitu
 • SUN ACTIVE DEFENSE: visoka tehnologija zaštite od sunca, pojačana protiv UVA zraka
 • 8h hidratacije
 • Dry touch

 

Formula na bazi vode - Ultra-lagana i osvežavajuća tekstura - Nevidljiva završnica - Nelepljivo - Bez masnih tragova - Odlična podloga za šminku - Bez mirisa - Odlična okularna i otpornost kože - Nekomedogeno - Veoma otporno na vodu, toplotu i vlagu

novo
 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

BEE SUN SAFE Gel Krema za Lice SPF50 50 mL

2.218,00 RSD

APIVITA BEE SUN SAFE Hydra fresh SPF 50 nemasna gel krema za sunčanje brzo se upija i pruža visoku zaštitu, a kožu ostavlja svežom i hidriranom. BEE SUN SAFE hidratantna i osvežavajuća gel krema za lice je vodootporna i pogodna za osetljivu kožu.

 

 • Pruža zaštitu širokog spektra UVA, UVB, IR, PLAVO SVETLO kombinacijom foto-stabilnih filtera za sunce
 • Nudi trenutnu i dugotrajnu hidrataciju i svežinu uz pomoć morskih algi, aloje i hijaluronske kiseline
 • Sprečava prerano starenje zahvaljujući patentiranom ekstraktu propolisa

 

Proizvod je dostupan i sa manjim SPF30 faktorom: APIVITA BEE SUN SAFE Gel Krema za Lice SPF30 50 mL

 • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
 • Dodaj u listu želja

Avène SUN Ultra Fluid za Lice SPF50 50 mL

3.230,00 RSD

Avène SUN Ultra fluid za osetljivu kožu lica sa SPF50 obezbeđuje visoku dnevnu zaštitu od UVB-UVA zraka i plave svetlosti. Zahvaljujući TriAsorB ™ filteru za zaštitu od sunca ultra širokog spektra, sprečava fotostarenje. Visokopodnošljiva, bezmirisna, vodootporna formula je posebno razvijena za osetljivu kožu.

 

 • FOTOZAŠTITA: fotostabilni UVB-UVA filteri za borbu protiv štetnih efekata sunčevih zraka.
 • ULTRA FLUIDNA TEKSTURA: lagana tekstura za brzo i jednostavno nanošenje, odlična je podloga za šminku.
 • VODOOTPORNO: štiti kožu od štetnih uticaja sunca, čak i tokom plivanja.