Najbolja kontraceptivna zaštita

Dok nas mnoge kontracepcije mogu zaštititi od neplanirane i neželjene trudnoće, samo jedna nas štiti i od polno prenosivih bolesti. Njegovo veličanstvo kondom ili prezervativ vrsta je kontracepcije koju najveći broj ljudi koristi.

Najbolja kontraceptivna zaštita

Ova vrsta kontracepcije je:

 

  • lako dostupna - što znači da je možete kupiti svuda, mada vam savetujemo da ih kupujete isključivo u apoteci
  • jednostavna je za upotrebu - što opet ne treba olako shvatiti, te uputstvo treba pažljivo pratiti kako bismo na najbolji način zaštitili i sebe i druge


No, iako nas kondom u velikoj meri štiti, on nije do kraja pouzdan kao, uostalom, i bilo koja druga vrsta kontracepcije. To je veoma važno napomenuti i zbog polnih bolesti kakav je, na primer, HPV virus koji se vrlo lako i brzo prenosi, pa i samim taktilnim kontaktom, koža na kožu. Osim toga, dešava se i da kondom pukne, ali to nije razlog da se ustukne jer postoje visokokvalitetni prezervativi koji podležu raznim testovima izdržljivosti. Stoga odahnite, budite opušteni i prepustite se čarima spajanja sa svojim partnerom, a mi ćemo našim proizvodima podići vaše uživanje na viši nivo.

 

Durex proizvodi za muškarce


Svima je prva asocijacija na kondom upravo Durex. Proizvodi za muškarce ovog brenda izdvojili su se u moru drugih proizvođača jer ne misle samo na „njega“, već i na maksimalno zadovoljstvo druge strane. Pravi primer toga su:

 

  • Durex Extended Pleasurenajbolji kondomi za duži odnos. Njihova tajna je u tome što u sebi sadrže jedinstven lubrikant benzokain, čiji je zadatak da odloži ejakulaciju. Ovi definitivno najbolji kondomi za duži odnos, veoma su prijatnog mirisa, budući da se izradi lateksa pristupilo sa posebnom pažnjom. Sve što je lepo, neka traje duže, duže trajanje erekcije i vašeg polnog čina, sve što ste želeli da uradite, sad možete do tančina jer tu su durexsovi najbolji kondomi za duži odnos. Ovaj fenomenalni saveznik u vašoj spavaćoj sobi, dolazi u većem ( 10 komada ) i u manjem pakovanju ( 3 komada ).

 

muskarac drzi kondom

 

  • Durex Intense – baciće vašeg ljubavnika u ekstazu jer je posebno kreiran za intenzivan osećaj. Svojim rebrastim i tačkastim naborima pruža dodatnu stimulaciju intimne zone. Ovaj bezbojni aromatizovani kondom, izrađen je od prirodnog lateksa, lako se nanosi i višestruko zanosi i ugađa vama i vašem partneru.
  • Durex Invisible – toliko tanki, a pouzdani, da nećete ni osetiti njihovo prisustvo. Vaš nevidljivi saborac u spavaćoj sobi napravljen je od najkvalitetnijeg prirodnog lateksa izvučenog iz kaučukovca.

 

Masculan kondomi


Iskustva pokazuju da je veliki broj korisnika ovog proizvođača zadovoljan jer poseduju sve što je potrebno i to po veoma pristupačnim cenama. Oni pružaju sigurnost i zadovoljstvo za svačiji džep, što je veoma važno jer svi imaju pravo na kvalitetnu zaštitu bez obzira na pol i socijalno – ekonomski status. Samo ćemo vam reći da je u pitanju nemački kvalitet i već odmah znate na čemu ste. Konzumenti imaju samo reči hvale kada su u pitanju Masculan kondomi. Iskustva, posebno onih koji su isprva sumnjali, s obzirom na neverovatno pristupačnu cenu, uvek su najbolja potvrda kvaliteta.


Svi kondomi ovog proizvođača su višestruko ispitani, poseduju mazivo, i uvijeni su aluminijumom visokog kvaliteta, te je rok trajanja čak do pet godina. Masculan kondomi, iskustva zadovoljnih parova potvrđuju, kreirani su tako da zadovolje sva naša čula, te nam nude razne:

 


Izrađeni su od najkvalitetnijih materijala, pružaju vrhunsku zaštitu i udobnost, sve u svemu, Masculan kondomi su za ponos.

Ne oklevajte i već danas poručite svog saveznika u spavaćoj sobi koji će oduševiti vašeg partnera. Pogledajte i šta nudimo od promo paketa na vašem sigurnom mestu Eapoteka.