Predstavljamo vam proizvode za ličnu higijenu najboljih brendova

Možda se sećate vremena kada se lična higijena nije smatrala posebno važnom… Naši stari uglavnom su radili fizičke poslove, samo da bi zadovoljili svoje osnovne potrebe, poput hrane, pa im održavanje tela savršeno čistim nije bilo na vrhu prioriteta.

Predstavljamo vam proizvode za ličnu higijenu najboljih brendova

Danas mnogi od nas veruju da nam je potrebna tona različitih higijenskih proizvoda da bismo izgledali uredno i osećali se prijatno u svojoj koži. Ali svi ti proizvodi nisu jeftini. Istraživanja su pokazala da prosečna žena mesečno potroši oko 5.000 samo na svoju kosu.

 

Činjenica je da se možete snaći sa samo nekoliko proizvoda za ličnu higijenu. Iz tog razloga, za vas smo izdvojili osnovne proizvode od strane najboljih brendova na našem tržištu, pa i u svetu.

 

Četka za feniranje za volumen kao kod Beyonce

 

Znate onaj osećaj kad treba da izađete na piće sa prijateljima, ali predosećate da ćete sate provesti u kupatilu, dok ne dobijete taj savršeni izgled kose.

 

Možda ste probali razne proizvode za njeno stilizovanje i pokušali da vam izgleda, kao da ste upravo izašli iz salona, ali i dalje nemate rešenje. Cetka za feniranje mogla bi vam biti od pomoći, iako možda niste znali da ona pomaže u poboljšanju volumena.

 

Veoma tražena na našoj internet prodavnici jeste cetka za feniranje brenda Titania, koja efikasno stilizuje kosu, praveći velike lokne prirodnog izgleda. Drška je ergonomskog oblika i ne klizi, što znači da će vam olakšati proces friziranja.

 

nasmejana-devojka

 

Žuljevi na stopalima su prošlost uz specijalne uloške

 

Ukoliko ste osoba koja, više sati u toku dana, provede u cipelama ili patikama, onda su vam zuljevi na stopalima, verovatno, dobro poznati. Mogu biti jako neprijatni, ponekad čak i bolni, a nastaju usled tesnih cipela ili, kao što spomenusmo, kada osoba više vremena provede u zatvorenoj obući.

Ponekad je dobro unapred se obezbediti proizvodima za stopala, koji nas mogu lišiti dodatnih bolova i drugih neprijatnosti kada se zuljevi na stopalima pojave, a jedan među njima je upravo uložak za zaštitu čukljeva brenda Gehwol.

U pitanju je mekana čašica, koja pruža jedinstvenu zaštitu i udobnost, a nosi se ispod čarapa. Važno je istaći da proizvod olakšava hodanje i namenjen je za svakodnevnu spoljašnju upotrebu. Proizvod je dermatološki testiran, a možete ga naručiti na našoj online prodavnici već danas.

 

Najbolji šamponi za kosu – 3 u 1


Verovatno u svom kupatilu imate nekoliko preparata za telo i kosu, koji zauzimaju više prostora nego što bi trebalo. Takođe, ukoliko vas korišćenje 3 ili više proizvoda tokom kupanja iscrpljuje, to više ne mora biti slučaj.


Za vas smo pripremili šampon American Crew, koji istovremeno služi i kao losion za telo i kondicioner, zbog čega je poznat kao 3 u 1 preparat. Veoma je praktičan za korišćenje i prijatnog je mirisa.


Dok ekstrakt lista žalfije dodaje sjaj kosi i omekšava kožu, dimetikon odstranjuje nečistoće sa istih i regeneriše ih. Dodatni sastojak ovog proizvoda jeste i limunska kiselina, koja revitalizuje kožu, čineći je svežom i hidriranom.

 

 

Praktična grickalica za nokte


Pored kose, zuba i kože, pažnju treba posvetiti i noktima, redovnim čišćenjem i podrezivanjem, da bi bili lišeni prljavštine i klica, koje mogu doprineti razvoju nekih infekcija.


Iz tog razloga, jedna od osnovnih stvari za ličnu higijenu jeste upravo grickalica za nokte, koja bi trebalo da postoji u svačijem neseseru. Nedostatak nekih jeste taj što mogu biti delimično tupe, pa tako i neefikasne, zbog čega brzo završe u kanti za smeće.

 

Da ne bi došlo do te situacije, u našoj ponudi postoji grickalica za nokte brenda Scholl, koja osigurava higijenski i precizan rez noktiju. Takođe, sa velikom lakoćom možete seći debele i tvrde nokte.

 

Nadamo se da volite i kupujete naše proizvode, koje s posebnom pažnjom biramo upravo za vas. Ukoliko vam je potrebno više informacija o pomenutim sredstvima za ličnu higijenu, budite slobodni da nam pišete na mejl: info@eapoteka.rs.