Flogocid mast - namena, dejstvo i sve što treba da znate

Flogocid mast je popularan proizvod i snažan saveznik u borbi protiv upala i iritacija kože. Koristi se za lokalno lečenje najraznovrsnijih kožnih problema, zbog čega je korisno uvrstiti ga u kućnu apoteku.

Flogocid mast - namena, dejstvo i sve što treba da znate

U ovom članku ćemo detaljno istražiti sve što treba da znate o Flogocid masti, uključujući namenu, dejstvo i prednosti.

 

Zašto je dobra krema Flogocid?


Flogocid ima širok spektar namene i koristi se za lečenje različitih stanja kože. Evo nekoliko uobičajenih problema koje može da tretira:

 

 • Iritaciju kože: Ublažava iritaciju uzrokovanu raznim faktorima, poput alergijskih reakcija, uboda insekata ili kontakta s iritansima.
 • Flogocid mast za hemoroide: Hemoroidi su proširene vene u analnom području koje mogu biti bolne i neprijatne. Nanošenje masti na obolelo područje može smanjiti bol, svrab i otok povezan s hemoroidima.
 • Flogocid mast za gljivice na noktima: Gljivične infekcije noktiju su česte i mogu izazvati promene u boji, teksturi i obliku noktiju. Aktivni sastojci masti mogu delovati protiv gljivica i pomoći u obnavljanju zdravog nokta.
 • Flogocid za urasle dlake: Urasle dlake mogu biti bolne i uzrokovati iritaciju kože. Flogocid se može koristiti za smanjenje upale i crvenila povezanog s uraslim dlakama. Takođe, može pomoći u ublažavanju nelagodnosti i ubrzanju procesa zarastanja.
 • Flogocid mast za vene je nešto što možete koristiti i kao lek i kao prevencija. Ova mast ima ciljano dejstvo na vene, pružajući olakšanje od simptoma kao što su otok, bol, umor ili grčevi u nogama. Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima ova mast pomaže u jačanju venskih zidova, poboljšava cirkulaciju krvi u venama i smanjuje upalu.

 

Kako deluje Flogocid?

 

Ova prirodna formula sadrži kompleks enzima koji blagotvorno deluju na kožu. Može se pohvaliti prisustvom borne kiseline, etarskog ulja lavande, belog vazelina, bezvodnog lanolina, holesterola, tečnog parafina i eteričnih ulja poljskog cveća.

Zahvaljujući ovoj kombinaciji sastojaka ima sposobnost da prodre u dublje slojeve kože i time ublaži simptome kao što su svrab, crvenilo, iritacija i upala kože. Kože je lako upija, što omogućava brzo delovanje.

Mast deluje na kožu:

 

 • Protivupalno - efikasna je u smanjenju upale i iritacije kože. Može se koristiti za tretiranje dermatitisa, ekcema, psorijaze i akni. Umiruje kožu, hidrira je i smanjuje svrab.
 • Antibakterijski - deluje protiv različitih bakterijskih sojeva koji mogu izazvati infekcije kože. Uništava bakterije i sprečava njihovo dalje širenje.
 • Antifungalno - efikasna je protiv određenih gljivičnih infekcija kože. Deluje tako što ometa rast i razmnožavanje gljivica.
 • Smanjuje otok i ublažava bol jer ima blago analgetsko dejstvo. Može pomoći u smanjenju otoka i ublažavanju bolova koji su povezani s određenim kožnim stanjima ili povredama.
 • Pomaže kod svraba i crvenila pružajući trenutno olakšanje i poboljšavajući izgled kože.

 

Devojka nanosi kremu na nadlanicu.

 

Kako koristiti Flogocid mast?

 

Namena proizvoda je raznovrsna, ali da biste iskoristili njegove maksimalne benefite važno je pravilno pripremiti kožu. Evo nekoliko koraka koje možete pratiti:

 

 1. Operite kožu prirodnim sapunom i osušite je tapkanjem peškirom.
 2. Nanesite tanak sloj masti na obolelo područje.
 3. Nežno umasirajte dok se potpuno ne upije.
 4. Ponovite postupak prema potrebi 2-3 puta dnevno.
 5. Perite ruke temeljno nakon nanošenja masti.

Ako ste u potrazi za visokokvalitetnim proizvodom za negu kože koji je ujedno i višenamenski, odličan izbor je upravo Flogocid mast.

Cena se može smatrati izuzetno povoljnom, imajući u vidu njenu efikasnost i prirodne sastojke koji je čine. Dostupna je u različitim pakovanjima i veličinama, što omogućava fleksibilnost u izboru i prilagođavanje potrebama korisnika.

 

Flogocid krema - iskustva korisnika

 

Ovo je jedan od najprodavanijih proizvoda u apotekama zahvaljujući pozitivnim iskustvima korisnika koji su primetili smanjenje otoka, ublažavanje bola, crvenila, kao i poboljšanje izgleda kože na zahvaćenim područjima.

Takođe su istakli da krema ima:

 

 • Višenamensku upotrebu: Bilo da se radi o upalnim procesima, infekcijama ili gljivičnim oboljenjima, krema pruža olakšanje i pomaže u obnavljanju kože. Ovo je čini privlačnim izborom za mnoge.
 • Praktičnu primena: Krema se lako nanosi na zahvaćeno područje i koža je brzo upija. Ovo je posebno važno kod primene na licu ili drugim vidljivim delovima tela.
 • Dostupna je i može se nabaviti bez recepta, što olakšava pristup korisnicima.


Odlučiti se za Flogocid znači dobiti kvalitetan proizvod po pristupačnoj ceni, koji će vam pomoći da održavate zdravu i negovanu kožu bez kompromisa.

Ovaj, ali i druge porizvode koji će rešiti probleme vaše kože, potražite u online eApoteci.