Kako ojačati imunitet uz Orthomol Immun?

Za zimski period karakterističan je povećan broj virusnih i bakterijskih infekcija i veća učestalost prehlada kod odraslih, a naročito kod dece. To uslovljava mnogo faktora na koje ne možemo da utičemo, a samo neki od njih su vremenski uslovi pogodni za razvoj patogena, promena načina ishrane, smanjen boravak na otvorenom, okupljanja u zatvorenom prostoru. Ipak, postoji nešto na šta možemo da utičemo, a to je jačanje odbrambenog sistema organizma.

Kako ojačati imunitet uz Orthomol Immun?

Samo jedna kesica Orthomol Immun preparata dnevno zadovoljiće sve dnevne potrebe organizma za neophodnim mikronutrijentima i ojačati vaš organizam da može sam da se bori protiv akutnih, ili da se oporavi od hroničnih infekcija.

 

Šta je dobro za imunitet?

 

Postoji nekoliko zdravih navika koje i odraslima i deci tokom zimskog perioda mogu doneti mnogo benefita i pomoći u očuvanju dobrog zdravlja, dobrog opšteg stanja organizma i jakog odbrambenog sitema. Vaš imunitet bolje jači ukoliko:

 

  • svakodnevnu ishranu obogatite namirnicama koje su bogate vitaminima, mineralima, vlaknima i probioticima ( trudite se da na jelovniku uvek imate sveže, naročito zeleno, povrće, jedite sveže voće bogato vitaminom C umesto proizvoda sa prerađenim šećerom, jogurt, kefir i kiseli kupus koji su prirodni izvor probiotskih kultura)
  • obezbedite organizmu dovoljno kvalitetnog sna i smanjite stres i nervozu
  • što više vremena provodite u aktivnostima na otvorenom

 

 

Kako ojačati imunitet?

 

Ipak i pored poštovanja svih ovih saveta, veoma često se dešava da to nije dovoljno i da organizam ne može da se odbrani od infekcija. U takvim situacijama suplementi su spasonosno rešenje.

 

Postoji veliki broj suplemenata koji veoma uspešno jačaju odbrambene sposobnosti organizma, ali samo jedan čini čuda za imunitet. Orthomol Immun sadrži sve neophodne mikronutritijenti u kompleksnom sastavu, savršeno izbalansirane naučno baziranim doziranjem i doslovno je hrana za specijalne medicinske namene. Ovaj preparat namenjen je za jačanje imunog sistema kod prehlada, gripa,akutnih infekcija različitih uzročnika, kod hroničnih infekcija, posle oprerativnih zahvata, hemioterapije i terapije zračenjem, za poboljšanje opšteg stanja organizma starijih osoba i za sva druga stanja praćena iscrpljenošću i malaksalošću.

 

Orthomol Immunt tablete u kutiji i sprej.

 

Orthomol tablete za imunitet ili prašak za oralnu suspenziju upotrebljava se samo jednom dnevno, sadrži savršenu ravnotežu Vitamina C, vitamina E, karotenoida i fito-nutrijenta - bioflavonoida koji podržavaju funkciju imunih ćelija kao snažni prirodni anti-oksidansi, zatim Vitamin A koji doprinosi zaštiti kože i mukoznih membrana, vitamini B grupe i jod koji regulišu veliki broj metaboličkih procesa i kalcijum, magnezijum, cink, selen, jod, bakar i mangan koji zbog jakog antioksidativnog dejstva povoljno utiču na imune ćelije.

 

Zbog kompleksnog i savršeno izbalansiranog sastava i delovanja koji ima na imunitet najznačaniji suplement u borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija je upravo Orthomol Immun. Iskustva pokazuju da je odličan i u prevenciji bolesti, a najbolje rezultate pokazuje ako se uzima dugoročno. Period pandemije Korona virusom, koji je na sreću iza nas, potvrdio je efikasnost ovog suplemeta kako u preveniranju, tako i u samom lečenju obolelih i što je najvažnije, u ubrzanom procesu oporavka.

 

Kako ojačati imunitet kod dece?

 

Često smo u zimskom periodu najviše zabrinuti za najmlađe koji su, zbog boravka u kolektivu, konstantno izloženi različitim patogenima i podložni infekcijama. Preveniranju učestalih virusnih i bakterijskih infekcija, lakšem i bržem oporavku i jačanju imunog sistema namenjen je Orthomol Immun za decu. Iskustva dokazuju da su deca koja redovno uzimaju ovaj suplement otpornija na viruse i bakterije, da kraće odsustvuju iz kolektiva zbog bolesti, da se lakše i brže oporavljaju i da retko imaju ponovljene infekcije.

 

Porodica sa decom zasticena od virusa orthomol immunom.

 

Postoji mnogo stvari koje direktno utiču na naš život, ali mi ni malo ne utičemo na njih. Postoji, ipak, i ono na šta možemo uticati. Učinite sve što možete da negujete i poboljšate svoje zdravlje, a za savet i pomoć uvek je tu vaša eApoteka.